NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


FAX-L380

FAX-L380 pakub kõiki võimalusi, mida vajad, et olla tootlik ja efektiivne, sealhulgas suur faksimälu ja kiire laserprint.

• Super G3 faks - kiirus 3 sekundit lehekülje kohta
• Suur 510-leheline mälumaht
• Ultrakõrge kvaliteediga kujutisetöötlus
• 250-leheline paberivaru
• 50-leheline automaatne originaalisöötur
• Suur laserprintimise ja -paljunduse kiirus – 18 lk/min
• 32 kiirvalimisklahvi / 100 koodvalimiskoodi
• Reklaamfaksimise takistus
• Mugav "kõik-ühes" kassett


Väiksemad kulud, suurem efektiivsus
Sellel Super G3 faksil kulub ühe lehekülje saatmiseks vaid 3 sekundit - kasutaja hoiab kokku telefonikulusid ja ei pea veetma pikalt aega seadme kõrval seistes. Ning arvukate faksiteadete vastuvõtt ei hõiva liine kauaks, nii et kasutaja säästab aega veelgi.

Probleemivabad faksifunktsioonid
Kui seadmest peaks õhtusel ajal või nädalavahetusel paber või tooner otsa lõppema, võimaldab suur, 510-leheline mälu kõik dokumendid hilisemaks väljaprintimiseks vastu võtta. Samuti saab mahukamaid dokumente kiirelt - kõigest 2 sekundit lehekülje kohta - skaneerida ning seejärel mälust saata.

Täiuslik kvaliteet
Canoni ainulaadne UHQ (ultrakõrge kvaliteediga) tehnoloogia tagab laitmatu kvaliteedi ka detailsemate dokumentide, näiteks jooniste või fotode ja teksti kombinatsiooni, faksimisel. 256 halltooniga kujutisetöötlus annab dokumentidele ületamatu sügavuse ja selguse.

Käepärased funktsioonid säästavad aega
250-lehelise mahuga paberikassett vajab täitmist palju harvemini. Tänu 50-lehelisele automaatselt originaalisööturile on võimalik ka mahukamaid dokumente ühekorraga saata. Numbrivalimine on kiire ja hõlbus, kuna enamkasutatavad numbrid saad salvestada 32 kiirvalimisklahvi ja 100 koodvalimiskoodi alla. Reklaamfaksimise takistuse funktsioon ei lase seadmel soovimatuid faksiteateid vastu võtta, teateid saavad saata ainult need faksid, mille number on sinu seadmesse salvestatud.

Kiire laserprintimine ja -paljundamine
FAX-L380 seadet saab kasutada ka 18 lk/min töökiirusega laser-paljundusmasinana või laserprinterina (USB-liidese kaudu). Ning 600 dpi lahutusvõime tagab dokumentide kõrgeima kvaliteedi.

Lihtne ja mugav
Toonerit ja muid tähtsamaid osi sisaldava "kõik-ühes" kasseti lihtsa vahetustoiminguga oled endale sama hästi kui täiesti uue faksi saanud. Ei mingit vaeva ega muret - vaid jätkuvalt kõrge kvaliteediga tulemused.