NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


FAX-L380S

FAX-L380S toob kasutajani suure kiiruse ja kõrge kvaliteedi laserfaksimiseks ja -printimiseks. Hoia kontrolli all väljaminekuid trükkimisele ja tõsta turvalisust kasutades L380S-i Osakonna ID haldamise (Departmental ID Management) funktsiooni.

• Super G3 tavapaberi laserfaks
• 510 lehekülge faksimälu
• Osakonna ID haldamine
• 250-lehte mahutav paberikassett
• 50-lehekülje automaatne dokumendisöötja
• Eriti kõrge kvaliteediga skaneerimine
• Prindib 18 lehekülge minutis 600dpi-se lahutusvõimega

Aega ja raha säästev kiirus
See Super G3 laserfaks edastab ühe lehekülje 3 sekundiga ja hoiab seega organisatsiooni telefoniarved madalad, ning kasutaja ei pea enam kaua faksi järel ootama kuni saab oma tööd edasi teha. L380S on võimeline vastu võtma mitu dokumenti korraga.

Murevaba faksimine
Kui ka nädalavahetusel faksis paber või tooner otsa saab, võid ikka muretu olla, sest 510 lehekülge mahutavas faksimälus on dokumendid kindlalt kaitstud ja ootavad rahulikult printimist. Pikki dokumente saab skaneerida ka mällu ja siis nad otse mälust faksida.

Hoia kulutusi kontrolli all ja tõsta turvalisust
FAX-L380S võimaldab igale osakonnale seadistada oma parooli ja ID ning niimoodi tõsta faksimise turvalisust ning seadistada erinevatele kasutajatele erinevad kasutusõigused. Ideaalne kulutuste kontrolli all hoidmiseks, sest võimaldab kasutajate ja osakondadae kaupa vaadata, kes kui palju fakse, printimisi ja koopiaid on teinud.

Lihtsustavate ja tõhustavate omadustega
250 lehte mahutav paberikassett kindlustab, et faksi peaks kogu aeg paberit juurde lisama ja muretsema, kas trükkimiseks ikka paberit jätkub. 50-lehekülje automaatne dokumendisöötja võimaldab ka pikki dokumente ühe nupuvajutusega faksida. Numbri valimine on lihtne ja mugav, sest L380S-il on 31 kiirvalikuklahvi ja 100 numbri mälu. Lisavarustuses olev telefonitoru lisab mugavust ja eemaldab vajaduse eraldi telefoni järele.

Kõrge kvaliteet
Tunne rõõmu tavalisele paberile trükitud selgetest ja hea lahutusvõimega faksidest. Kui faksid detailirohkeid dokumente nagu näiteks diagramme või fotosid koos tekstiga, siis ei pea sa muret tundma, kas need ka kvaliteetselt kohale jõuavad. Canoni unikaalne UHQ tehnoloogia tagab perfektse skaneerimise. 256-halltooniga värviskaala lisab dokumendile erilist sügavust ja selgust.

Kiire laserprintimine
FAX-L380S-i saab kasutada ka 18 lehekülge minutis printiva laserprinteri või koopiamasinana. Kõrge 600dpi-se lahutusvõimega printimiseks ühendatakse L380S arvutiga kasutades selleks USB porti. Canoni "On-Demand fixing" tehnoloogia garanteerib, et võiksid töötamist alustada kohe ja ei peaks ootama kuni L380S üles soojeneb.

"Kõik-ühes" tarvikukassett
Lihtsalt vaheta "Kõik-ühes" kassett, mis sisaldab toonerit ja kõiki tähtsamaid osasid, ning su faks on jälle justkui uus. Ei mingit segadust - lihtsalt kauakestev ja võimas laserfaks.