NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


FAX-L400

Tänapäeval on töö kiirus ja efektiivsus esmatähtsad nõuded nii väikestes kui keskmise suurusega kontorites. Just seda pakubki uus Canon FAX-L400. Suurem saatmiskiirus, suurem prindikiirus ja terve valik erakordselt praktilisi funktsioone muudavad töö märgatavalt efektiivsemaks - kasutamine on lihtne ja töötulemused kvaliteetsed. Lisaks saab seadet kasutada ka laserprinterina ja lameskanneriga paljundusmasinana.

Kiirus säästab aega
Ülikiire Super G3 saatmine aitab telefonikulusid kokku hoida. Kasutaja peab seadme juures vähem aega veeta, kuna dokumentide skaneerimine faksimiseks toimub kiirusega 4,3 sekundit lehekülje kohta. Ka laserprintimise kiirus on muljetavaldav 14 lehekülge minutis. Ja kõigele lisaks ei vaja FAX-L400 soojenemisaegagi. Tulemusena on kasutajal oma tööle keskendumiseks rohkem aega.

Erakordselt hõlbus
Tänu FAX-L400 selgele juhtpaneelile on seadme kasutamine imelihtne. Kasutusmugavust lisab veelgi Canoni "kõik-ühes" kassett, mille vahetamine toimub vaevatult vaid mõne sekundiga - käed jäävad puhtaks. Faks/telefon automaatne ümberlülitus ja automaatvastajaga ühendamise võimalus tagavad, et ükski teade ei jää vastu võtmata. Samuti ei pea kasutaja faksiteadete vastuvõtmiseks eraldi telefoniliini kasutama.

Kõrge kvaliteediga dokumendid
Canoni ainulaadne UHQ (ultrakõrge kvaliteediga) tehnoloogia tagab laitmatu kvaliteedi peene teksti, jooniste ja isegi fotode saatmisel. 256 halltooni annavad faksiteadetele ja koopiatele laitmatud pooltoonid. 600 dpi lahutusvõimega laserprintimise funktsioon võimaldab vastuvõetud faksiteateid kvaliteetselt ja töökindlalt välja printida.

Printimine ja paljundamine
FAX-L400 seadet saad kasutada ka ülimalt produktiivse, 14 lk/min laserprinterina. Seadmel on kõik kvaliteetse lameskanneriga paljundusmasina funktsioonid, millega saab teha koopiaid niihästi tavadokumentidest kui ka raamatutest ja ajakirjadest. Lisaks on seadmel palju digitaalpaljundamise funktsioone - näiteks elektrooniline sortimine, "kaks ühele" paljundamine ja "skaneeri üks kord, prindi mitu korda" paljundamine. Kõike seda pakub üks, kiire ja efektiivne seade.

Säästlik töökindlus
Pikemate faksiteadete saatmisel teeb 50-leheline automaatne originaalisöötur töö lihtsamaks. 30 kiirvalimisklahviga ja 100 koodvalimiskoodiga kiirvalimisfunktsioonid hõlbustavad enamkasutatavatele numbritele saatmist. Seadmel on suur, 250-leheline paberikassett. Ning, isegi kui paber peaks otsa lõppema, salvestab 256-leheline faksimälu kõik vastuvõetud faksiteated, et saaksid need hiljem välja printida. Spetsiaalne toonerisäästurežiim aitab kulutusi vähendada ja duaalse juurdepääsu funktsioon võimaldab mitut toimingut ühekorraga teha.