NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
FC-108

FC-108

Tänu suurepärasele koopiakvaliteedile ja erakordsele kasutusmugavusele - paljundamise alustamiseks tuleb seade vaid sisse lülitada - on Canoni personaalpaljundusmasinad konkurentsitult levinuimaks valikuks. Nüüd annab FC-108 sulle mugavalt ja soodsalt paljundamise võimaluse nii kontoris kui kodus.

Käepärane "kõik-ühes" kassett
Ühtlaselt selged, teravad ja puhtad koopiad on tagatud igas olukorras. Canoni ainulaadne "kõik-ühes" kassett sisaldab kõiki paljundamise võtmeelemente (toonerit, trumlit, puhastussõlme) ja muudab paljundusmasina praktiliselt hooldusvabaks. Vaheta kassett ja paljundusmasin on sama hästi kui uus - ei mingit tüli.

Soojenemisaega ei vaja, automaatne väljalülitus
Seade ei vaja soojenemisaega, mistõttu kasutaja ei pea ootama, kuni saab paljundamist alustada. Lisaks, kui paljundusmasinat parajasti ei kasutata, vähendab automaatse väljalülituse funktsioon voolutarbimist ja aitab seega raha säästa.

Lüümikutele, värvilisele paberile ja postkaartidele paljundamise võimalus
FC-108ga saab paljundada nii lüümikutele, värvilisele paberile, postkaardiformaadis lehtedele ja muidugi ka tavapaberile. Neli lisavarustusse kuuluvat värvikassetti - sinine, pruun, roheline või punane - lisavad su töödele pilkupüüdvat värvi.

Stiilne ja kompaktne korpus
FC-108 mõjub stiilsena igas keskkonnas ning mahub ka kõige väiksemale töölauale. Ning mugava käepidemega on seade hõlpsasti kantav.