NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


FS100 punane

Stiilne ja mugav FS100 on kompaktne videokaamera, mis võimaldab salvestada otse mälukaartidele tehes lihtsaks jäädvustatud video jagamise ning veebi laadimise. Canoni 45x edasiarendatud suum võimaldab tegevusele lähemal olla.

• Stiilne kaamera, mida on mugav igale poole kaasa võtta
• SD/SDHC-mälukaartidele salvestamine
• 45x edasiarendatud suum
• Megapiksline CCD, DIGIC DV II ja täislahutusega • 16:9 salvestamine
• Mikrofonisisend
• Väike voolutarve
• Fotovõimalus
• USB 2.0 Hi-Speed liides
• Kiire ja lihtne DVD loomine kasutades DVD-kirjutajat DW-100
• Komplektis tarkvara

Filmige mälukaartidele ning jagage loomingut veebis.

Stiilne ja sale
FS100 on ülikompaktne ja kerge kaamera, mida saate igale poole kaasa võtta. See salvestab SD- või SDHC-mälukaartidele ning kaotab vajaduse kassettide ja plaatide järele. Kaamera on sama hea välimusega kui video, mida salvestab.

Mälukaartidele salvestamine
Otse mälukaartidele salvestav FS100 teeb videote jagamise lihtsaks. Piisab kaardi pistmisest kaardilugejasse ning juba saab video otse arvutisse kopeerida. Mälukaartide mahutavused on aina suurenemas ning seega suureneb ajaga ka FS100 maksimaalne salvestusaeg.

45x edasiarendatud suum
Jäädvustage ka kaugel toimuvat tegevust. Kaamera 45x edasiarendatud suumist on kindlasti kasu nii jalgpallivõistlustel kui ka kontsertidel. Canoni videoobjektiivi ja võimsa DIGIC DV II kujutisetöötlusprotsessori kasutamine tagab selge pildi.

Kompromissitu kvaliteet
FS100 megapikslise lahutusvõimega CCD-sensor jäädvustab täislahutusega laiekraanvideot ning salvestatud materjal sobib näitamiseks ka kasutades uusimaid 16:9 kuvasuhtega televiisoreid.

Parem heli
Lisage väline mikrofon, et saada kontroll salvestatava heli üle ning eksperimenteerige, et luua huvitava heliribaga filme.

Voolusäästlik
Välkmälule salvestamine on äärmiselt ökonoomne ning komplektis oleva akuga on võimalik salvestada järjest kuni 3 tundi. Intelligentne liitium-ioon aku võimaldab kuvada kaamera ekraanil täpselt minutites, kui kaua aku veel kestab.

Fotovõimalus
FS100 on ka kvaliteetne fotokaamera, mis sisaldab automaatset särikahvlit, sarivõtet ning histogrammi kuvamist. DIGIC DV II tagab, et fotode värvid oleksid sobivaimad paberile trükkimiseks.

Suure kiirusega arvutiliides
USB 2.0 Hi-Speed liides võimaldab edastada mälukaardi sisu arvutisse muretult ja kiiresti.

Lihtne DVD loomine
Canoni DVD-kirjutaja DW-100 on sobiv lisa kaamerale FS100. Filmid saab DVD-le kirjutada nupuvajutusega. Kirjutatud plaadid ühilduvad täielikult tavaliste koduste DVD-mängijatega.

Komplektis tarkvara
Kaameraga FS110 tuleb kaasa tasuta Pixela ImageMixer(TM) 3 SE, mis võimaldab teil salvestatud videoklippe organiseerida, redigeerida, taasesitada ning teistesse failivormingutesse konvertida. Tarkvara võimaldab ka DVD-de loomist.