NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


FS11

Stiilne FS11 annab parima mõlemas maailmast. Salvestage enam kui 10 tundi videot sisemisele 16 GB-sele välkmälule või kasutage meediumina tavalisi SD/SDHC mälukaarte.

• Kaks välkmälu
• Stiilne korpus
• 45x edasiarendatud suum
• Megapiksline CCD, DIGIC DV II ja täislahutusega 16:9 salvestamine
• Mikrofonisisend
• Väike voolutarve ja intelligentne akusüsteem
• Fotovõimalus
• USB 2.0 Hi-Speed liides
• Ühildub täielikult DVD-kirjutajaga DW-100
• Tarkvara

Filmige ja jagage - ükskõik kus ja millal.

Kaks välkmälu
FS11 sisaldab endas Canoni kahe välkmäluga süsteemi. Sisemisele 16 GB-sele mälule mahub enam kui 10 tundi standardlahutusega videot. Mahutavust on lihtne suurendada kasutades tavalisi SD/SDHC-mälukaarte.

Stiilne korpus
FS11 uuenduslik disain on silmale meeldiv vaadata. Liikuvate osadeta välkmälu on palju väiksem kui teised meediumid ning seega on FS11 rabavalt kompaktse disainiga. Lisaks sellele ei mõjuta välkmälu ka müksud ja löögid.

45x edasiarendatud suum
FS11 sisaldab endas Canoni edasiarendatud suumi funktsiooni. Canoni videoobjektiivi ja võimsa DIGIC DV II kujutisetöötlusprotsessori võimaldab kuni 45x suurendust.

Edasiarendatud filmimine
FS11 iseloomustab valik muljetavaldavaid omadusi: megapiksline CCD, DIGIC DV II ja täislahutusega 16:9 salvestamine.

Suurepärane helikvaliteet
Lisage oma filmidele kvaliteetne heliriba kasutades lisamikrofoni. See võimaldab palju täpsemat ja müravabamat heli.

Filmi pikalt
Filmide salvestamine välkmälule tarbib palju vähem voolu kui plaatidele, kassettidele või kõvakettale filmimine. Komplektis olev aku võimaldab järjest filmida kuni 3 tundi. Intelligentne liitium-ioon aku võimaldab kuvada kaamera ekraanil täpselt minutites, kui kaua aku veel kestab.

Fotovõimalus
Tehke kõrge kvaliteediga fotosid. DIGIC DV II hoolitseb kaamera fotovõimaluste eest ning tagab täpse värvide reprodutseerimise olenemata sellest, kas salvestate videot või fotosid.

Suure kiirusega arvutiliides
USB 2.0 Hi-Speed liides võimaldab filmid ja fotod kiiresti arvutisse laadida ning neid seejärel jagada.

Kiire ja lihtne DVD loomine
Kirjutage oma videod mugavalt tavalistele DVD-plaatidele kasutades DW-100 DVD-kirjutajat. Seejärel vaadake filme kasutades tavalist DVD-mängijat või jagage neid sõpradele.

Pildindustarkvara
Kaameraga FS11 tuleb kaasa tasuta Pixela ImageMixer(TM) 3 SE, mis võimaldab teil salvestatud videoklippe organiseerida, redigeerida, taasesitada ning teistesse failivormingutesse konvertida. Tarkvara võimaldab ka DVD-de loomist.