NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Focus Enhancements FireStore FS-4 40GB

Kõige kompaktsem FireStore DV salvestaja. Uus Direct-to-Edit (DTE) tehnoloogia vähendab tunduvalt filmi monteerimiseks kuluvat aega. Nüüdsest võite salvestada otse kaasaskantavale FireStore FS-4 kõvakettale ja peale filmimist FS-4-ja lihtsalt arvuti taha ühendada ja töötada temaga kui tavalise FireWire kõvakettaga. Seega ei kulu aega enam monteerimise kõige igavamaile tihti tunde kestnud protsessile - videomaterjali kassetilt arvutisse salvestamisele.

Ilma viivitusteta videomontaaž
Kassetivaba videomaterjali salvestamine on juba saanud standardiks telejaamades ja produktsioonifirmades. Tänu uuele DTE tehnoloogiale võib videot monteerima asuda koheselt peale selle salvestamist. Lihtsalt ühenda FS-4 arvutiga ja oled koheselt viivitusteta valmis videoga töötama. Ei mingit aeganõudvat kassetilt salvestamist, ei mingit failide transportimist mälukaardilt, ei mingeid videoklippide pakkimisi! Lihtsalt filmi ja monteeri!

Tõeline DTE tehnoloogia
Ei ole vahet, milline DV NLE süsteem sul on, FireStore FS-4 toetab neid kõiki. FS-4 salvestab failid kettale täpselt sellises formaadis, kui vajad - RawDV, AVI Type 1, AVI Type 2, AVI Type 2 24p, Matrox AVI, Canopus AVI, QuickTime või QuickTime 24p.

Kiire ja mugav montaaž
Peale seda, kui oled lõpetanud filmimise, lihtsalt ühenda FS-4 oma personaalarvutiga ning ta käitub kui tavaline FireWire kõvaketas. Kui tekib tahtmine, saad video kopeerida FireStore'ist kuni 4-kordse kiirusega otse arvutisse.

Kindel salvestamine
Salvesta üheaegselt kõvakettale ja kassetile kasutades selleks FireStore FS-4-ja. FS-4 on vaba kassetil tekkida võivatest pildihäiretest - kasuta FS-4-ja kui allikat monteerimisel ja kassetti kui tagavarakoopiat arhiivi jaoks.

Kompaktne, kerge ja vastupidav korpus
FireStore FS-4 kaalub kõigest ~450g ja on alla 4cm paksune. Oma kompaktsuse tõttu on teda kerge kinnitada kaamera külge kasutades selleks lisavarustuses olevat kinnituskomplekti või kanda teda lihtsalt vööl. FS-4 atraktiivne ja stiilne korpus elab üle ka kõige karmimad olukorrad, mis operaatoril ette võib tulla. 10-sekundine elektrooniline vahemälu garanteerib selle, et video siis ka kaduma ei läheks.

Suurendatav mahutavus
FS-4 mahutab 40GB (3h) videot. Salvestusaega saab kahekordistada ühendades omavahel kaks FS-4 seadet. FS-4-l on kergesti vahetatav aku ja teda saab toita ka toiteadapterist.

Lihtne kasutada ja uuendada
FS-4 ühendub kaameraga FireWire liidese kaudu ja seega pole vaja heli, video, ajakoodi jaoks eraldi kaableid. Kui kaameras on kassett, salvestatakse video üheaegselt nii kaamerasse kui ka kassetile ja iga start ja stop klahvivajutus kaameral tekitab kõvakettale individuaalse videoklipi. FS-4-l on suur taustvalgustusega vedelkristallekraan, intuitiivne menüü ja klahvistik, mis tagavad mugava ja kerge kasutuse. FS-4 kasutajad võivad kindlad olla, et tulevikus on nende süsteeme ka kerge uuendada.