Fotokuppel

Fotokuppel on unikaalne Overalli loodud automaatpildistaja, mis mõeldud spetsiaalselt pikaajaliste muutuste jälgimiseks. Canoni digipeegelkaameral baseeruv lahendus võimaldab kasutada erinevaid lahutusvõimeid, failivorminguid ning pildistamise intervalle. Fotokupli võib ühendada arvutivõrku juhtmega või kasutada WiFi-t, et saata fotod arvutisse traadita internetti kasutades. Kuna tehnikat kaitseb ilmastikukindel korpus ei mõjuta süsteemi tööd erinevad aastaajad.

Märkamatud muutused
Linnapilt muutub iga hetkega - midagi lammutatakse maha ja järele jäävad ainult mälestused. Palju ehitatakse juurde ja kohas, kus enne paistis päike on nüüd suure maja vari. Ajaloo, äri, arhitektuuri ja linnaruumi kujunemise vaatevinklist on sageli huvitav ajaratas tagurpidi pöörlema panna ning kogeda ümbritsevat nii nagu nägime seda minevikus.

Aastad minutiteks
Overalli loodud automaatpildistamise terviklahendus surub päevad kokku digipiltidesse ning võimaldab pikaajalised muutused ilmekaks kaadritereaks muuta. Kvaliteetpildid, mis pildistatakse ilmastikukindlasse köetavasse kuplisse paigaldatud EOS digipeegelkaamerat kasutades, võimaldavad mistahes visuaalsed muutused salvestada ja hiljem vajalikus vormingus taasesitada. Nii võib aastatega kerkiva hoone sünni kokku suruda mõneminutilisesse filmilõiku.

Pildistab kõikjal
Vastavalt vajadusele on võimalik valida salvestatava pildi lahutusvõime, failivorming ning pildistamise intervall (mõnest sekundist kuni mitme ööpäevani). Pilte on võimalik kaamerast alla laadida arvutivõrgu vahendusel nii WiFi-t kui ka juhtmega internetti kasutades. Ilmastikukindel soojendusega korpus tagab selle, et fotokuppel teeb oma tööd edukalt ka talvel.

Lihtne hallata ja kontrollida
Arvutivõrk teeb lihtsaks fotokupli sätete muutmise kasutades tavalist personaalarvutit. Foto salvestamisel saadetakse see üle arvutivõrgu soovitud võrgukettale, FTP-serverisse vm asukohta. See võimaldab fotokupli tööd suvalisel hetkel kontrollida. Kuna koopia fotost salvestatakse alati ka mälukaardile, ei pea muretsema arvutivõrgu rikete pärast.

Fotokupli tehniline lahendus
Fotokupli sees on peidus järgmine:
• Canon EOS digitaalne peegelkaamera
• Standard või lainurk-objektiiv
• Automaatpäästik
• WiFi-liides
• Kaamera toiteadapter
• Suure mahutavusega mälukaart
• Ilmastikukindel köetav korpus ja selle kinnitus

Täpsemat teavet saate Fotokupli kohta Ivar Puusepalt või Indrek Tammelt.