NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


HF10

Ülistiilne ja -kompaktne Full HD kaamera HF10 võimaldab kahe välkmälu kasutamise paindlikkust. Sisemine mälu võimaldab salvestada kuni 6 tundi videot ning võimalik on kasutada ka lisamälu SD/SDHC-kaartide näol.

• Kaks välkmälu - 16 GB sisemist mälu ja SD/SDHC-kaardipesa
• Stiilselt kompaktne
• 1920x1080 pikslit Full HD
• Canoni kõrglahutuskaamera süsteem
• Instant AF ja Super Range optiline pildistabilisaator
• Paindlik süsteem
• Pikem filmimine
• 3,1-megapikslised fotod
• Pööratav ere vedelkristallekraan
• Filmi, kirjuta plaadile ja jaga

Parim mõlemast maailmas
Canoni kahe välkmälu süsteemiga olete alati valmis filmimiseks - isegi siis, kui kaasas pole ühtki mälukaarti. Salvestage kuni 6 tundi HD-videot 16 GB-sele sisemisele mälule või kasutage lisamahu jaoks SD/SDHC mälukaarte..

Ülistiilne ja -kompaktne
Välkmälu võimaldab ülikompaktset disaini, mis teeb kaamera piisavalt väikseks, et seda saaks ka taskus kaasas kanda. Kuna välkmälul ei ole liikuvaid osi, siis ona ka teie mälestuses kaitstud paremini müksude ja löökide eest.

1920x1080 Full HD salvestamine
HF10 salvestab 1920x1080 Full HD videot, mis vastab FULL HD televiisorite lahutusvõimele ning tagab parima pildikvaliteedi.

Canoni kõrglahutuskaamera süsteem
Nautige suurepärase kvaliteediga kõrglahutusvideot, mille nimel töötavad Canoni unikaalne HD videoobjektiiv koos 12x optilise suumiga, 3,3 Megapiksline Canoni FULL HD CMOS-sensor ja võimas Canoni DIGIC DV II protsessor.

Instant AF ja Super Range optiline pildistabilisaator
Fookustamisvead ja kaamera värin ei ole enam kõrglahutusvideo salvestamisel häirivad. Instant AF teravustamissüsteem ja Super Range optiline pildistabilisaator annavad neile kahele probleemile unikaalse lahenduse.

Paindlik
Filmige valiku lisaseadmetega. Salvestatava helitugevuse muutmine, mikrofonisisend ja kõrvaklapiväljund võimaldavad salvestada suurepärase heliga videot. HDMI-liides võimaldab saata kõrglahutusvideo mugavalt ühilduvasse televiisorisse või arvutisse.

Jätka filmimist
Väikse voolutarbega välkmälu võimaldab teil kauem filmida. Kaamera ühildub ka suurema mahutavusega akudega. Intelligentne akusüsteem näitab pidevalt aku kestvust minutites.

Edasiarendatud fotovõimalused
HF10 võimaldab salvestada 3,1-megapikslise lahutusvõimega fotosid. Filmimise ajal on võimalik teha 2,07-megapiksliseid fotosid või võtta neid videotest, mille olete juba salvestanud. Saadaval on valik ka muid edasiarendatud funktsioone.

Pööratav ere vedelkristallekraan
Vaadake oma videosid pere ja sõpradega 2,7-tollisel pöörataval LCD-erkaanil. HCAR-pinnakattega ekraanil näevad kujutised välja teravamad ning värvid erksamad, minimeeritud on ka ekraani peegeldumist.

Filmi, kirjuta plaadile ja jaga
HF10 ühildub Canoni valikulise DVD-salvestajaga DW-100, mis võimaldab lihtsamait viisi HD-video salvestamiseks DVD-plaatidele. Teseks valikuks on kaasasolev tarkvara Pixela ImageMixer(TM) 3 SE, mis võimaldab videoklippe arvutis hallata, taasesitada ning töödelda ja konvertida teistese failivormingutesse.