NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


HF100

Stiilne 1920x1080 FULL HD-kaamera HF100 pakub mugavust, mida võimaldab salvestamine otse mälukaartidele. Canoni kõrglahutuskaamera süsteem võimaldab salvestada erakordse kvaliteediga videomaterjali ning seejärel seda ka mugavalt ja kiiresti jagada.

• Kõrglahutusvideo otse mälukaartidele
• Stiilselt kompaktne
• 1920x1080 pikslit Full HD
• Canoni kõrglahutuskaamera süsteem
• Instant AF ja Super Range optiline pildistabilisaator
• Paindlik süsteem
• Väike voolutarve
• 3,1-megapikslised fotod
• Pööratav ere vedelkristallekraan
• Filmi, kirjuta plaadile ja jaga

Salvestage otse mälukaartidele
SD/SDHC-kaartidele salvestav HF100 on kõrglahutuskaamera, mis on ehitatud videoklippide võimalikult mugavaks jagamiseks. Mida suurem on kasutatav mälukaart, seda rohkem saab sinna ka videot salvestada.

Ülistiilne ja -kompaktne
HF100 on stiilne taskusse mahtuv kaamera. Kuna välkmälul ei ole liikuvaid osi, siis ona ka teie mälestuses kaitstud paremini müksude ja löökide eest.

1920x1080 Full HD salvestamine
HF100 salvestab 1920x1080 Full HD videot, mis vastab FULL HD televiisorite lahutusvõimele ning tagab parima pildikvaliteedi.

Canoni kõrglahutuskaamera süsteem
Nautige suurepärase kvaliteediga kõrglahutusvideot, mille nimel töötavad Canoni unikaalne HD videoobjektiiv koos 12x optilise suumiga, 3,3 Megapiksline Canoni FULL HD CMOS-sensor ja võimas Canoni DIGIC DV II protsessor.

Selged ja värinateta filmid
Fookustamisvead ja kaamera värin ei ole enam kõrglahutusvideo salvestamisel häirivad. HF100 kasutab selleks kaht süsteemi. Instant AF on hübriidne autofookuse süsteem, mis tagab kiiruse ja täpsuse. Super Range optiline pildistabilisaator kompenseerib kaamera värisemise.

Laiendatav
HF100 on kaamerat on lihtne laiendada. Salvestatava helitugevuse muutmine tagab sellega koostöös professionaalse helikvaliteedi. Pärast filmimist on tänu sisseehitatud HDMI-liidesele videot lihtne HD televiisori ekraanil kuvada.

Väike voolutarve
Välkmälule salvestamine tarvitab ülivähe voolu. Veelgi pikema salvestamise jaoks ühildub HF100 ka suurema mahutavusega akudega. Intelligentne akusüsteem näitab pidevalt aku kestvust minutites.

3,1-megapikslised fotod
Kasutage kaamerat HF100, et salvestada imelisi 3,1-megapiksliseid fotosid ning 2,07-megapiksliseid fotosid filmimise ajal.

Pööratav ere vedelkristallekraan
Vaadake oma videosid pere ja sõpradega 2,7-tollisel pöörataval LCD-erkaanil. HCAR-pinnakattega ekraanil näevad kujutised välja teravamad ning värvid erksamad, minimeeritud on ka ekraani peegeldumist.

Filmi, kirjuta plaadile ja jaga
HF100 ühildub Canoni valikulise DVD-salvestajaga DW-100, mis võimaldab lihtsamait viisi HD-video salvestamiseks DVD-plaatidele. Teseks valikuks on kaasasolev tarkvara Pixela ImageMixer(TM) 3 SE, mis võimaldab videoklippe arvutis hallata, taasesitada ning töödelda ja konvertida teistese failivormingutesse.