NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


HG10

Võta oma HG10 kaamerast viimane ning salvesta ta sisemisele kõvakettale kuni 15 tundi kõrglahutusvideot. Kerge, kompaktne ja paljude funktsioonidega kaamera, millega ei pea sa enam kunagi muretsema, kas kassette või plaate sai reisile piisavalt kaasa.

• Kõrglahutusvideo AVCHD vormingus otse kõvakettale
• Canoni täislahutusega CMOS sensor
• 10x optilise zoomi ja optilise stabilisaatoriga objektiiv
• Instant AF kiire autofookus
• Mahutab kuni 15 h videot
• DIGIC DV II kujutisetöötlusprotsessor
• Mugav valikuketas
• Kiirstart ja pika kestvusega aku
• Lai valik ühendusvõimalusi
• Tarkvara komplektis

Täislahutusega HD video otse kõvakettale
Stiilne ja kompaktne HG10 salvestab video AVCHD vormingus otse sisemisele kõvakettale

1920x1080 lahutusvõimega CMOS sensor
Canoni CMOS sensorid on oma ülimusega tuntud EOS seeria digitaalsetest peegelkaameratest. Suure lahutusega CMOS sensor võimaldab müravabat, teravat kõrglahutusvide salvestamist.

Parim Canoni optika
Canon on olnud objektiivide tootmise esireas juba 70 aastat - neist 48 aastat ka teleringhäälingu objektiivide turul. Kogutud teadmiste abil on loodud HG10 uus 10x optilise zoomi ja Super Range optilise pildistabilisaatoriga suure lahutusvõimega objektiiv. Uus pildistabilisatsioonisüsteem registreerib ka madalasageduslikud vibratsioonid, mis on eriti hästi näha HDTV kujutistel ja neutraliseerib need tagades suurepärase HD lahutusega värinavaba pildi. Pildistabilisaatorist on palju kasu ka fotode tegemisel.

Instant AF fokusseerimissüsteem
HD 2 korda suurem lahutusvõime tähendab seda, et kõik pildivead on 2 korda paremini näha. Seega on vaja kaamerat, mis oleks 2 korda täpsema ja kiirema fookusega. Fookuse abirežiim võimaldab ka täpset käsitsi fokusseerimist.

15 tundi videot ja sajad fotod
Sisemise kõvaketta suur mahutavus võimaldab sul salvestada kuni 15 tundi kõrglahutusvideot. HG10 on ka täisfunktsioonidega fotokaamera, mis salvestab 3,1 Megapikslise lahutusvõimega fotosid otse MiniSD mälukaardile.

DIGIC DV II kujutisetöötlusprotsessor
DIGIC DV II, mida tutvustati Canoni kaamerate lipulaevas XL H1 on optimiseeritud salvestama HD lahutusvõimega videot. DIGIC DV II sisaldab endas spetsiaalset müravähendussüsteemi ja tagab seega vähese müraga pildi, ülimalt täpse värvide reproduktsiooni ja laia värvigamma. Nagu ta eelkäija on ka DIGIC DV II-l eraldi rajad video ja fotode töötlemiseks. Võimalik on ka video salvestamise ajal teha täislahutusega fotosid.

Intuitiivne ja lihtne
Mugav valikuketas võimaldab kiiret ligipääsu põhifunktsioonidele. Videoklippide taasesitus on samuti mugav, lihtsalt vali nimekirjast soovitud klipp ning see kuvatakse laia vaatenurgaga 2,7" LCD-ekraanil.

Kiirstart ja pikem aku kestvus
Canoni kiirstardi funktsioon võimaldab ooterežiimist ühe nupuvajutusega salvestama hakata ning tabada ka kiiremaid hetki. HG10 baasvarustuses olev aku võimaldab salvestada ühe laadimisega üle tunni kõrglahutusvideot.

Kõik liidesed, mida vajad
HG10 külge on võimalik ühendada väline mikrofon ja kontrollida helikvaliteeti kõrvaklappidega. Edasiarendatud lisatarvikute tald võimaldab ühendada erinevaid tarvikuid. Kui olete salvestamise lõpetanud, siis võite kuvada videot HDMI väljundit kasutades HD telekaekraanil või laadida see USB-liidest kasutades arvutisse. PictBridge ühilduvus teeb võimalikuks ka fotode otsetrüki.

Tarkvara
Komplektis olev Coreli tarkvara võimaldab mugavat ja lihtsat AVCHD videofailide paljundamist ja haldust.