Canon
HJ40x14B IASD-V

HJ40x14B IASD-V

Kaasaskantav HD objektiiv, mis hiilgab oma võimsa optilise jõudlusega ja sisaldab endas ka SHIT-IS pildistabilisaatorit. HJ40x10B ja HJ40x14B on mõlemad disainitud kompaktseteks väliobjektiivideks ja garanteerivad kõrgema standardi produktsiooni.

• Kaal ainult 5.45kg
• Optiline pildistabilisaator
• Digitaalne juhtüksus
• Sisseehitatud zoomi, fookuse ja ava mootorid

"Optilise nihke" pildistabilisaator
Kui objektiiv liigub, siis valguskiiri objektilt painutatakse optilise teljega mittevastavaks - mille tulemuseks on udune ja värisev pilt, sest valguskiired on õigest teest kõrvale kaldunud. Nihutades pildistabilisatsiooni läätsede gruppi objektiivis optilise teljega risti paiknevaks saab neutraliseerida objektiivi värina. Objektiivi värinat jälgivad kaks sensorit, mis saadavad info kiiresse 32-bitisesse mikroarvutisse, mis muundab värinainfo kiiresti liikumiskäsklusteks pildistabilisatsiooni läätsegrupile, mis seepeale liigub horisontaalselt või vertikaalselt ja hoiab pildi terava ja värinavaba. "Optilise nihke" pildistabilisaator on kõige efektiivsem madalasageduslike värinate elimineerimiseks - näiteks platvormi vibreerimine või "tuuleefekt".

Spetsiaalsed läätseelemendid
Canoni insenerid on alati töötanud kromaatilise aberratsiooni minimiseerimise nimel. Loodud on näiteks fluoriitelemendid, Hi-UD elemendid. Canon on olnud edukas ka erinevate spetsiaalelementide praktilisel kasutamisel objektiivides. Canon TV zoom-objektiivide rohelist värvi rõngas sümboliseerib just sedasama kõrget pildi- ja ehituskvaliteeti. Nüüd on Canon loonud uue POWER OPTICAL SYSTEM optilise ehituse tehnoloogia, mille südameks on uus X-element. Selline uus ehitus võimaldab kasutada uusi läätseelemente maksimaalselt, samas luues aina kõrgemate spetsifikatsioonidega kompaktseid ja kergeid objektiive. Objektiivid, mis sisaldavad endas X-elementi on tuntud kui XS-seeria objektiivid.

Aberratsiooni korrigeerimine HDTV lahutuse jaoks
Piksli suurus HDTV lahutusvõime puhul on umbes pool sellest, mis ta oli varem ja seega tuleks ka kõiki aberratsioone vähendada vähemalt 2 korda. Isegi kui objekt on veidi fookusest väljas, mõjutab see tunduvalt objektiivi joonistamisgraafikut. Canoni HDxs seeria objektiivid sisaldavad endas POWER OPTICAL SYSTEMi HD versiooni, mis sisaldab endas X-elementi. HDxs objektiivid pingutavad selle nimel, et korrigeerida ja minimiseerida kõiki aberratsioone ja samal ajal hoida joonistamisgraafikut kõrgel kogu pildi ulatuses.

Digitaalne juhtüksus
HJ40x objektiiv sisaldab endas digitaalset juhtüksust, mis pakub erinevaid unikaalseid digifunktsioone nagu näiteks Shuttle Shot (jätab meelde kaks erinevat fookuskaugust ja suudab automaatselt nende kahe punkti vahel hüpata); Framing Preset (võimaldab määrata kaks erinevat fookuskauguse punkti mällu ja nende juurde nupuvajutusega tagasi sõita kas siis maksimaalse zoomikiirusega või määratud zoomikiirusega); Speed Preset (võimaldab mällu salvestada kindla zoomikiiruse ja seda korrata kutsudes ta esile ühe nupuvajutusega). Digitaalne juhtüksus baseerub kasutuslihtsusel ja võimaldab kasutada erinevaid digitaalseid funktsioone täpselt, lihtsalt ja mugavalt.

Keskkonnasõbralik ehitus
Keskkonna hoidmine ja planeedi mitte saastamine on alati olnud Canoni poliitikaks ja seda on järgitud ka HJ40x objektiivide ehitamisel. Kasutatud pole ühtegi materjali või ainet, mis võiks keskkonda kasutamisel reostada.

Objektiivi ingliskeelne brošüür

Tooteid samast grupist…

DIGISUPER 100 xs

DIGISUPER 86II xs

DIGISUPER 86II TELExs

DIGISUPER 75 xs

HJ40x10B IASD-V

HJ40x14B IASD-V

IS-20B II