HP Color LJ Enterprise 500 M575f

Õige valik, kui sulle on oluline printeri tootlikkus ja värvide professionaalne esitus ning vajad lisaks prindi-, koopia- ja skanneri funktionaalsusele ka faksi saatmise võimalus.

Suurenda oma prinditootlust HP värvi-multifunktsionaaliga M575 – HP ePrint-funktsionaalsus võimaldab printida pea kõikjal ning eraldi seadistatavate kiirvalikutega (HP Quick Sets) saab käivitada oma tööprotsesse vaid ühe nupuvajutusega.

Printeri 8-tolline puutetundlik ekraan annab selge ülevaate töövoogudest. Eriti mugav on nii suure ekraani kaudu vaadata, redigeerida ja saata korraga mitmesse sihtkohta oma skaneeritavaid dokumente, millest eemaldatakse automaatselt kõik tühjad lehed.

Avasta erksavärviliste dokumentide mõju, samas kontrollides värvikasutust. Kasuta julgelt erinevaid seadistusi ning tööriistu, luues uusi lahendusi ning laiendades printeri kasutusvõimalusi. Samas võid kindel olla, et tugevad turvalisuse tööriistad, nagu näiteks PIN-koodiga printimine, kaitsevad teie andmeid.

Aita hoida meie keskkonda, samas säästes ka enda aega ning raha – HP automaatne sisse- ja välja lülitamise tehnoloogia (auto-on/auto-off) vähendab energia kasutust, suuremahulised HP originaal-toonerikassetid, HP EcoSMART Fleet funktsionaalsus ja kahepoolne printimine hoiavad kokku nii värvaine- kui ka paberikulusid.

Tooteid samast grupist…

iRC1028i

iRC1028iF

iRC3580Ne

HP Color LJ Enterprise 500 M575dn

HP Color LJ Enterprise 500 M575f

HP Color LJ Enterprise 500 M575c

HP Color LJ Enterprise CM6040f

HP Color LJ Enterprise CM6040

iRAC350i kasutatud