NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


HP Color LJ Enterprise 700 M775f

Selle A3-multifunktsionaali ostuga tagad oma dokumentide silmapaistvad värvid, viimistletud skaneerimisvõimalused ja and suure paberimahutavuse.

HP Enterprise 700 MFP M775f kasutamisega avardad oma kontori prindivõimalusi — suur võimekus, suur valik eri prindiformaate ja säravad värvid. Kopeeri, skaneeri, faksi või prindi HP ePrindi kaudu seal, kus teile sobib, kasvõi oma nutitelefonist, tahvelarvutist või USB-pulgalt. Kõiki neid toiminguid saad juhtida ning vaadata mugavalt puutetundlikult ekraanilt.

Suured mahud on selle multifunktsionaali märksõnad – suure võimsusega (100 lehte) automaatne söötur hoiab teie skaneerimis- ja koopiatööd liikumises, mahukad paberisalved vähendavad paberi lisamise vajadust.

Täiusta oma tööprotsesse – kasutades lihtsalt integreeritavaid valmislahendusi või enda poolt kohandatavaid kiirvalikuid (HP QuickSets), millega saab rea toimingud programmeerida vaid ühe nupuvajutuse alla. Suur puutetundlik ekraan lihtsustab aga skaneeritavate dokumentide redigeerimist ning muudab eelvaated selgeks ja arusaadavaks. Tühjad lehed eemaldatakse seadme poolt aga automaatselt ning andmed on kindlate turvalisusmeetmetega kaitstud.

Juhtimis-töövahenditega saab optimiseerida ettevõtte-üleseid printimisreegleid ning leida võimalusi väljastuskulude kärpimiseks kas läbi energiasäästlike printimisvõimaluste või näiteks, piirates osade kasutajate värvi-printimise võimalusi.