NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


HP Color LaserJet Pro M475dw

Väga soodsa hinnaga värvi- ja kahepoolse prindivõimalusega, kiire ning energiasäästlik HP multifunktsionaali, millel on ka Wireless Direct ühendus. Soodushinnaga printereid on piiratud koguses.

Värviliste turundusmaterjalidega jätad oma firmast parema mulje
Kasutades HP näpunäiteid ja dokumendi-malle, saad ise kujundada elavaid äridokumente erinevates formaatides, hoides samas must-valge prindikulu kontrolli all.

Su igapäevased prinditööd on efektiivselt hallatud ühe võrguseadmega
HP M475dn multifunktsionaalil on muljetavaldavalt kiire automaatne kahepoolne print ja kopeerimine, lisaks skaneerimine ja faksi funktsionaalsus – kõik omavahel jagatavas Ethernet-ühendusega multifunktsionaalis.

Hoia oma äritempot
3,5“ (8,9cm) puuteekraani kaudu on sul kiire ja mugav juurdepääs printeri aplikatsioonidele. Juhtmevaba HP ePrint Wireless Direct prindi kaudu saad printida ka ilma võrku logimata ning Scan-to funktsionaalsus lihtsustab failide jagamist.

Innovatiivne energiasääst
Kaitse meie loodusressursse ja vähenda meie ökoloogilist jalajälge kasutades energiasäästlike printeriseadeid. Hoia EcoSMART konsooli abil oma kulud kontrolli all ning kuluta vähem kontoripaberit kahepoolse printimisega.