HP PageWide XL 5100 MFP

Annab uue tähenduse tootlikkusele, prindikulule ja kvaliteedile
HP PageWide XL laiformaatprinterite sari, mis prindib kuni 30 A1 must-valget või värvilist tõmmist minutis, on kiireim omas klassis. HP PageWide XL 5100 kiirus on 20 A1 minutis.

HP PageWide tehnoloogia

Prindipead asetsevad printeris 40"/101,6 cm laiuse ribana, mis katab kogu prindiala. Paberile trükitakse tint „ühe tõmbega" prindipeade alt läbi söötes ning see võimaldab väga suurt trükikiirust. Niiskus- ja tuhmumiskindel pigmenttint tagab kirkad värvid ja sügavmusta värvitooni. Kõik see kokku võimaldab printida ülipeente joontega CAD- jooniseid, detailirohkeid kaarte ja värviküllaseid plakateid.

Sõltuvalt mudelist võib printeris olla korraga 2, 4 või 6 materjalirulli andes võimaluse kasutada jooksvalt erinevaid rullilaiusi või materjalitüüpe.

Printimise töövoo täiustamine tõstab tootlikkust

HP PageWide XL printerid ühendavad must-valge ja värvilise töövoo, mis on palju kiirem, kui seda teha manuaalselt mitme printeriga prinditud väljaprinte kokku sorteerides. Lisaks tõstavad efektiivsust täielikud skaneerimis- ja viimistluslahendused, sealhulgas HP Designjet HD ja SD Pro skannerid, voltimismasinad ja erinevad paberi väljastusalused.

HP PageWide XL printerite SmartStream tarkvara lühendab tööde ettevalmistamise ja töötlemisele kuluvat aega oluliselt. Adobe® PDF Print Engine 3 ja interaktiivse HP Crystal Preview tehnoloogia abil väheneb ka kordustrükkide arv ning suureneb operaatori tööjõudlus.

Uued kulumaterjalid

Suur kiirus eeldab materjalilt kiiret tindi kuivamist ja määrdumiskindlust. Seetõttu on HP koos uue PageWide XL tehnoloogiaga toonud turule uued laiformaatmaterjalid. Uute materjalide hulgas on erineva paksusega ja pinnatöötlusega paberid tehniliste jooniste printimiseks, polüpropeen näiteks rollupidele ning mati, läikiva või satiinja pinnaga või ka näiteks sinise taustaga paberid erinevate plakatite trükiks. See valik täieneb pidevalt.

Tooteid samast grupist…

HP PageWide XL 3900 MFP

HP PageWide XL 5100 MFP

HP PageWide XL 8000 Printer