NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


HV10

Maailma kompaktseim HDV1080i kõrglahutuskaamera, mis kasutab uusimat DIGIC DV II kujutisetöötlusprotsessorit ja sisaldab endas uut ja kiiret Instant AF fokusseerimissüsteemi ning optilise pildistabilisaatori ja 10x zoomiga objektiivi.

• HDV1080i, 1/2,7" 2,96 Megapikslise lahutusvõimega CMOS sensor koos RGB põhivärvide filtriga
• Ülikiire ja -täpne Instant AF autofookus
• DIGIC DV II kujutisetöötlusprotsessor
• 10x zoom objektiiv koos optilise pildistabilisaatoriga
• 3,1 Megapiksline fotorežiim
• Võimalus salvestada HD videot ja täislahutusega fotosid üheaegselt
• Optimiseeritud salvestama täislahutusega laiekraan formaadis
• 2,7" laiekraan LCD

Maailma kompaktseim 1080i kõrglahutuskaamera
1/2,7" 2,96 Megapikslise lahutusvõimega CMOS sensoriga HV10 on maailma kompaktseim ja stiilseim HDV1080i videokaamera. Sarnanedes suuruselt ja kasutusmugavuselt tavalistele MiniDV kaameratele, salvestab HV10 kõrglahutusega videomaterjali taskukohastele ja levinud MiniDV kassettidele. AV sisend teeb mugavaks vana analoogmaterjali digitaliseerimise (VHS, analoogsignaal telekast, analoogkaamerate kassetid, etc.) salvestades nad kas MiniDV kassetile või otse läbi kaamera arvutisse.

Instant AF fokusseerimissüsteem
HD 2 korda suurem lahutusvõime tähendab seda, et kõik pildivead on 2 korda paremini näha. Seega on vaja kaamerat, mis oleks 2 korda täpsema ja kiirema fookusega. Fookuse abirežiim võimaldab ka täpset käsitsi fokusseerimist.

Parim Canoni optika
Canon on olnud objektiivide tootmise esireas juba 70 aastat - neist 48 aastat ka teleringhäälingu objektiivide turul. Kogutud teadmiste abil on loodud HV10 uus 10x optilise zoomi ja Super Range optilise pildistabilisaatoriga suure lahutusvõimega objektiiv. Uus pildistabilisatsioonisüsteem registreerib ka madalasageduslikud vibratsioonid, mis on eriti hästi näha HDTV kujutistel ja neutraliseerib need tagades suurepärase HD lahutusega värinavaba pildi. Pildistabilisaatorist on palju kasu ka fotode tegemisel.

DIGIC DV II kujutisetöötlusprotsessor
DIGIC DV II, mida tutvustati Canoni kaamerate lipulaevas XL H1 on optimiseeritud salvestama HD lahutusvõimega videot. DIGIC DV II sisaldab endas spetsiaalset müravähendussüsteemi ja tagab seega vähese müraga pildi, ülimalt täpse värvide reproduktsiooni ja laia värvigamma. Nagu ta eelkäija on ka DIGIC DV II-l eraldi rajad video ja fotode töötlemiseks. Võimalik on ka video salvestamise ajal teha täislahutusega fotosid.

Edasiarendatud fotorežiim
HV10 on ka kvaliteetne 3,1 Megapikslise lahutusvõimega digitaalne fotokaamera paljude erinevate võimalustega. HV10 on täielikult ühilduv PictBridge otseprindi standardiga ja omab ka sisseehitatud välklampi. Suure lahutusvõimega fotod salvestatakse otse miniSD mälukaardile ja neid saab otse läbi USB2.0 liidese kiirelt arvutisse alla laadida. DIGIC DV II võimaldab video kassetile salvestamise ajal teha suure lahutusega fotosid otse miniSD mälukaardile.

Tõeline laiekraan salvestus
HD kujutis on mõeldud salvestamiseks laiekraan formaadis ja seega on ka HV10 optimiseeritud salvestama 16:9 kuvasuhtega. 2,7" laiekraan LCD võimaldab videot vaadata täpselt sellisena nagu ta hakkab paistma televiisori ekraanil. Ekraanile kuvatav horisontaalne joon võimaldab lihtsalt ja kergesti kaadri loodis hoida. HV10 on võimalik ühe nupuvajutusega ümber lülitada salvestama standardlahutusga ja 4:3 kuvasuhtega, mis on sobiv hetkel levinud kodutehnika jaoks.