NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


HV20

HDV1080i salvestus koostöös CMOS sensori, Instant AF fokusseerimissüsteemi, DIGIC DV II protsessoriga. HDMI väljund võimaldab ülikvaliteetset pilti näidata otse HD telekatesse.

• 1920x1080 lahutusvõimega HD CMOS sensor
• Instant AF autofookus
• 10x optiline zoom ja Super Range optiline pildistabilisaator
• DIGIC DV II kujutisetöötlusprotsessor
• HDV1080i ja 25P progressiivne salvestamine
• Edasiarendatud fotovõimalused
• HDMI väljund
• LED videovalgusti ja välklamp
• AV sisend
• Mikrofonisisend, Edasiarendatud lisatarvikute tald, PictBridge ühilduvus

1920x1080 lahutusvõimega CMOS sensor
Canoni CMOS sensorid on oma ülimusega tuntud EOS seeria digitaalsetest peegelkaameratest. Nüüdseks on see pärand jõudnud ka HV20 tugevate omaduste hulka. Suure lahutusega CMOS sensor võimaldab müravabat, teravat pildiedastust HDV1080i salvestuseks ja 2 Megapikslisteks fotodeks.

Instant AF fokusseerimissüsteem
HD 2 korda suurem lahutusvõime tähendab seda, et kõik pildivead on 2 korda paremini näha. Seega on vaja kaamerat, mis oleks 2 korda täpsema ja kiirema fookusega. Fookuse abirežiim võimaldab ka täpset käsitsi fokusseerimist.

Kvaliteetne 10x optilise zoomiga objektiiv
HV20 objektiiv on ehitatud HD lahutusvõimega jaoks, ning sisaldab endas Canoni Super Range optilist pildistabilisaatorit, mis parandab paremini kaamera värisemisest tekkivad vead. Optiline pildistabilisaator võimaldab värina kompenseerimist laiema sageduse ulatuses.

DIGIC DV II kujutisetöötlusprotsessor
DIGIC DV II, mida tutvustati Canoni kaamerate lipulaevas XL H1 on optimiseeritud salvestama HD lahutusvõimega videot. DIGIC DV II sisaldab endas spetsiaalset müravähendussüsteemi ja tagab seega vähese müraga pildi, ülimalt täpse värvide reproduktsiooni ja laia värvigamma. Nagu ta eelkäija on ka DIGIC DV II-l eraldi rajad video ja fotode töötlemiseks. Võimalik on ka video salvestamise ajal teha täislahutusega fotosid.

Kinokaamerale sarnane 25P progressiivne salvestus
HV20, mis salvestab HDV1080/50i videomaterjali, on esimene tavakasutajale mõeldud kaamera, mis sisaldab endas võimalust salvestada ka kinokaamerale sarnaselt, progressiivselt, 25kaadrit/sekundis. Spetsiaalne CINE režiim annab ka pildile kinokaamera värvid.

Edasiarendatud fotovõimalused
HV20 pakub suurt valikut erinevaid võimalusi fotode paremaks salvestuseks. MiniSD kaardile salvestav HV20 võimaldab ühe nupuvajutusega kuvada histogrammi, et kindlustada korrektne säritus. DIGIC DV II võimaldab salvestada 2,07 Megapikslise lahutusvõimega fotosid samal ajal kui filmid HDV1080i lahutusega videot.

HDMI väljund
HV20 HDMI liides võimaldab kvaliteedis kaotamata näidata videot otse HD telekates. Võite ühendada kaamera ka ühilduva arvutiga.

Sisseehitatud LED videovalgusti ja välklamp
HV20 LED videovalgusti võimaldab edasi salvestada ka siis, kui valgustingimused on ülikehvad. Fotode salvestamisel on kindlasti abiks sisseehitatud välklamp.

Analoog-digitaalmuundur
AV sisend võimaldab VHS kassettidele salvestatud koduvideosid mugavalt digitaliseerida ja salvestada paremini säilivatele meediumitele.

Mikrofonisisend, Edasiarendatud lisatarvikute tald, PictBridge
Ühenda kaameraga lisamikrofon, ning muuda heli salvestuse tugevust käsitsi. Nii saad parima kvaliteedi ka kärarikastel pidudel. Edasiarendatud lisatarvikute tald võimaldab ühendada kaameraga näiteks DM-50 zoom-mikrofoni, VFL videovalgustit, Speedlite seeria välklampe. PictBridge ühilduvus võimaldab sul otse kaamerast trükkida fotosid otsetrükki toetavatesse printeritesse.