NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


IXUS 132 must

Canon IXUS 132 on õhukese ja stiilse metallkorpusega kaamera, mille 8 kordne optiline suum ning pildistabilisaator on ideaalsed detailsete fotode ning HD-videote tegemiseks.

• Stiilne IXUS neljas värvitoonis
• Minge lähemale: 8-kordse suumiga 28 mm lainurkobjektiiv
• 16,0 megapiksliga salvestate peeneid detaile
• Nutikas pildistabilisaator teravateks tulemusteks
• Nutikas automaatrežiim (32 stseeni)
• Videonupuga HD-video (720 p)
• 6,8 cm (2,7-tolline) vedelkristallekraan
• Lõbusad ja loomingulised režiimid
• Säästurežiim

Stiilne IXUS neljas värvitoonis
Kaameral IXUS 132 on ilus õhuke ja stiilne metallkorpus, mis on piisavalt väike, et seda kõikjal kaasas kanda. Saadaval neljas ilusas värvitoonis.

Minge lähemale: 8-kordse suumiga 28 mm lainurkobjektiiv
Kasutage 8-kordset optilist suumi, et kaugel asuvatele subjektidele lähemale pääseda või veelgi lähemale minemiseks 16-kordset Zoom Plusi – see on täiustatud suumitehnoloogia, mis pakub tavalisest digitaalsest suumist detailsemat ja teravamat pilti. Mahutage laiuvate maastike ja vahvate rühmapiltide tegemiseks sobiva 28 mm lainurkobjektiiviga rohkem kaadrisse.

16,0 megapiksliga salvestate peeneid detaile
Canoni originaalobjektiivi kaudu peenemaidki detaile jäädvustav 16-megapiksline sensor pakub vapustavat pildikvaliteeti, mis sobib ideaalselt suureformaadiliste (A3+) väljatrükkide tegemiseks või loominguliseks lõikamiseks.

Nutikas pildistabilisaator teravateks tulemusteks
Nutikas pildistabilisaator vähendab kaamera värisemist, et tagada kõigi teie fotode ja videote teravus ning detailsus isegi maksimaalse suumi kasutamisel või vähese valgusega tingimustes. See reguleerib hägususe vältimiseks optilist pildistabilisaatorit automaatselt vastavalt olustikule, valides mitme režiimi hulgast sobivaima.

Nutikas automaatrežiim (32 stseeni)
Nutikas automaatrežiim, mis tuvastab stseeni ja valib automaatselt 32 parameetri hulgast optimaalsed seadistused, võimaldab isegi täiesti algajatel vaevata kvaliteetseid fotosid või videoid jäädvustada.

Videonupuga HD-video (720 p)
Eraldi videonupu abil saate ühe vajutusega optilise suumiga kvaliteetseid HD-videoid (720p) filmida.

6,8 cm (2,7 tolli) vedelkristallekraan
Ere ja selge (230 000 punktiga) ekraan muudab piltide kadreerimise ja vaatamise hõlpsaks ning sõpradega jagamise naudinguks.

Lõbusad ja loomingulised režiimid
Erinevad loomingulised režiimid pakuvad katsetamis- ja avastamisrõõmu. Kasutage kalasilmobjektiivi moonutuse matkimiseks kalasilmaefekti (Fish-eye Effect), värviküllastuse võimendamiseks eriti ergaste värvide efekti (Super Vivid), lisaks retrolist plakatiefekti (Poster), mängukaameraefekti (Toy Camera Effect) või monokroomset jäädvustamist (Monochrome). Miniatuuriefekt (Miniature Effect) tekitab tunde, justkui oleks fotodel või videotes olevad objektid miniatuursed mudelid.

Säästurežiim
Säästurežiim vähendab aku tarbimist ning saate ühe laadimiskorraga rohkem pilte jäädvustada.
Kaameral IXUS 132 on ilus