NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


IXUS 140 punane

Canon IXUS 140 on 16 megapiksline, WiFi ühenduse ja suure vedelkristallekraaniga, väike ja stiilne kaamera. Selle 8-kordne suum viib lähemale kaugetele objektidele ning pildistabilisaator tagab teravad ja detailsed fotod ning videod.

• Stiilne WiFi-ga IXUS neljas värvitoonis
• 8-kordse optilise suumiga 28 mm lainurkobjektiiv
• 16 megapikslit
• Intelligentne pildistabilisaator
• WiFi lihtsaks jagamiseks ja mobiili kaudu GPS
• 7,5 cm (3,0 tolli) PureColor II G vedelkristallekraan
• Videonupuga HD-video (720 p)
• Nutikas automaatrežiim (32 stseeni)
• Lõbusad ja loomingulised režiimid
• Säästurežiim

Stiilne WiFi-ga IXUS neljas värvitoonis
WiFi-ga mudelil IXUS 140 on ilus ja stiilne metallkorpus, mis on piisavalt väike, et seda kõikjal kaasas kanda. Saadaval neljas kaunis värvitoonis.

16,0 megapikslit
Canoni originaalobjektiivi kaudu peenemaidki detaile jäädvustav 16-megapiksline sensor pakub vapustavat pildikvaliteeti, mis sobib ideaalselt suureformaadiliste (A3+) väljatrükkide tegemiseks või loominguliseks lõikamiseks.

8-kordse optilise suumiga 28 mm lainurkobjektiiv
Kasutage 8-kordset optilist suumi, et kaugel asuvatele objektidele lähemale minna või veelgi lähemale pääsemiseks 16-kordset Zoom Plusi – see on täiustatud suumitehnoloogia, mis pakub tavalisest digitaalsest suumist detailsemat ja teravamat pilti. Mahutage laiuvate maastike ja vahvate rühmapiltide tegemiseks sobiva 28 mm lainurkobjektiiviga rohkem kaadrisse.

Intelligentne pildistabilisaator
Intelligentne pildistabilisaator vähendab kaamera värisemist, et tagada kõigi teie fotode ja videote teravus ning detailsus isegi maksimaalse suumi kasutamisel või vähese valgusega tingimustes. See reguleerib hägususe vältimiseks optilist pildistabilisaatorit automaatselt vastavalt olustikule, valides mitme režiimi hulgast sobivaima.

WiFi lihtsaks jagamiseks* ja mobiili kaudu GPS
WiFi abil saate seadme lihtsasti oma koduse juhtmevaba võrgu, arvuti või kaasaskantava seadme, nagu nutitelefoni või tahvelarvutiga ühendada ning neid kiireks, mugavaks ja veebipõhiseks piltide jagamiseks kasutada. Kasutage oma nutitelefoni GPSi, et salvestada pildistamisasukohad, seejärel sünkroniseerige see teave WiFi abil oma kaameraga ning need andmed lisatakse ka teie piltidele.

7,5 cm (3,0 tolli) PureColor II G vedelkristallekraan
Suur, kvaliteetne ja suurepärase nähtavusega vedelkristallekraan (461 000 punkti) võimaldab hõlpsat menüüs navigeerimist, laseb teil vaevata oma võtteid kadreerida ja vaadata ning muudab nende jagamise naudinguks. Karastatud klaasist kate on äärmiselt vastupidav.

Videonupuga HD-video (720 p)
Eraldi videonupu abil saate ühe vajutusega optilise suumiga kvaliteetseid HD-videoid (720p) filmida.

Nutikas automaatrežiim (32 stseeni)
Nutikas automaatrežiim, mis tuvastab stseeni ja valib automaatselt 32 parameetri hulgast optimaalsed seadistused, võimaldab isegi täiesti algajatel vaevata kvaliteetseid fotosid või videoid jäädvustada.

Lõbusad ja loomingulised režiimid
Erinevad loomingulised režiimid pakuvad katsetamis- ja avastamisrõõmu. Kasutage kalasilmobjektiivi moonutuse matkimiseks kalasilmaefekti (Fish-eye Effect), värviküllastuse võimendamiseks eriti ergaste värvide efekti (Super Vivid), lisaks retrolist plakatiefekti (Poster), mängukaameraefekti (Toy Camera Effect) või monokroomset jäädvustamist (Monochrome). Miniatuuriefekt (Miniature Effect) tekitab tunde, justkui oleks fotodel või videotes olevad objektid miniatuursed mudelid.

Säästurežiim
Säästurežiim vähendab aku tarbimist, mistõttu saate ühe laadimiskorraga rohkem pilte jäädvustada.

* WiFi-ühenduse saadavus on seadmeti ja regiooniti erinev.
Lisateavet vt www.canon-europe.com/wirelesscompacts