NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


IXUS 145 must

Ixus 145 on 8x optilise suumiga taskumõõdus kasutajasõbralik kompaktkaamera, mis pakub lihtsalt kasutatavaid võtterežiime, loomingulisi filtreid, kvaliteetseid pilte ja HD-videoid.

• 16 megapikslit detailseteks tulemusteks
• 8-kordne optiline suum ja 16-kordne ZoomPlus
• 28 mm lainurk objektiiv
• Nutikas automaatrežiim tagab kaunid võtted kõigest ühe vajutusega
• Kohesed HD-videod (720p) spetsiaalse videonupuga
• 6,8 cm (2,7-tolline) LCD lihtsaks kadreerimiseks ja vaatamiseks
• Õkorežiim


Detailsed jäädvustused
Õhuke ja kompaktne kompaktkaamera IXUS 145 jäädvustab detailseid pilte, mis on täiuslikud suures formaadis printimiseks (A3+) või loominguliseks lõikamiseks, tänu 16-megapikslisele sensorile ja DIGIC 4+ protsessorile, mis pakub täiustatud kiirust, jõudlust ja funktsionaalsust ülikiirete tulemuste saavutamiseks.

8-kordse suumiga 28mm objektiiv
Kasutades 8-kordset optilist suumi saab kaugel asuvatele objektidele lähemale minna või veelgi lähemale pääsemiseks 16-kordset Zoom Plusi – see on täiustatud suumitehnoloogia, mis pakub tavalisest digitaalsest suumist detailsemat ja teravamat pilti. 28 mm lainurkobjektiiv võimaldab mahutada kaadrisse rohkem, sobiv maastike ja rühmapiltide jäädvustamiseks.

Nutikas automaatrežiim
Nutikas automaatrežiim Smart Auto tuvastab stseeni ja valib sellele 32 režiimi seast automaatselt õiged sätted, et kvaliteetsete fotode ja videote tegemine kulgeks vaevata. Vajutage automaatrežiimi nuppu, et hetkega mis tahes muult režiimilt automaatrežiimile naasta. Kasutage abinuppu, et näha lühidaid ja kergelt järgitavaid juhiseid kaamera kasutamise ja selle funktsioonide kohta.

Lihtne kadreerimine ja reaalajas juhtimine
6,8 cm (2,7“) vedelkristallekraani abil on mugav võtteid kadreerida ja vaadata. Võimalik on katsetada pildisätteid, nagu heledus ja värviintensiivsus, ning tulemusi kadreerimise ajal eelvaadata, kasutades reaalajas juhtimisrežiimi.

Videonupuga HD-video (720p)
Eraldi videonupu abil saab lihtsalt ühe nupuvajutusega optilise suumiga kvaliteetseid HD-videoid (720p) filmida.

Näotuvastustehnoloogia
Näotuvastustehnoloogia tuvastab ühes kaadris mitu nägu, tagades nende korraliku teravustamise ja optimaalse heledustaseme. Näotuvastuse valge tasakaalu funktsioon kindlustab loomuliku nahatooni isegi ebatavalistes valgusoludes.

Lõbusad ja loomingulised efektid
Loomingulised režiimid, nagu kalasilmaefekt (Fish-eye Effect), üliere (Super Vivid) või monokroomne (Monochrome), pakuvad katsetamis- ja avastamisrõõmu. Miniatuuriefekt (Miniature Effect) tekitab tunde, justkui oleks fotodel või videotes olevad objektid miniatuursed mudelid.

Ökorežiim
Kasutades ökorežiimi, saab ühe akulaadimisega jäädvustada veelgi rohkem võtteid.