NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


IXUS 255HS must

Canon IXUS 255 HS on suure jõudlusega, väike ning stiilne kaamera. Tänu ülilaiale 10 kordsele optilisele suumile on kaugete objektide kaadrisse mahutamine ülilihtne ning kasutades WiFi-t saate tulemust ka koheselt veebis jagada. HS-süsteem tagab erakordsed tulemused.

• 10-kordne suum, 24 mm ülilainurkobjektiiv; 20-kordne Zoom Plus
• HS-süsteem: 12,1-megapiksline CMOS, DIGIC 5
• Nutikas pildistabilisaator
• WiFi lihtsaks jagamiseks; GPS mobiili kaudu
• 7,5 cm (3,0 tolli) PureColor II G vedelkristallekraan
• Nutikas automaatrežiim (58 stseeni) Hübriidne automaatrežiim
• Täis-HD videod
• Näotuvastussüsteem
• Kiired sarivõtted
• Loomingulised režiimid

10-kordne suum, 24 mm lainurkobjektiiv; 20-kordne Zoom Plus
Kasutage 10-kordset optilist suumi kaugelasuvatele subjektidele lähemale pääsemiseks või tehke lähivõtteid 20-kordse ZoomPlusiga. 24 mm ülilainurkobjektiiviga mahutate rohkem kaadrisse ning saate teha suuepäraseid grupipilte ja laiuvaid maastikufotosid.

HS-süsteem: 12,1-megapiksline CMOS ja DIGIC 5
HS-süsteem toimib väga hästi nõrgas valguses, nii et võite võttekoha atmosfääri ka ilma välgu või statiivita jäädvustada. Täiustatud DIGIC 5 protsessor ning ülitundlik 12,1-megapiksline CMOS-sensor tagavad suurepärase pildikvaliteedi igas olukorras.

Intelligentne pildistabilisaator
Intelligentne pildistabilisaator vähendab kaamera värisemist, et tagada kõigi teie fotode ja videote teravus ning detailsus isegi maksimaalse suumi kasutamisel või vähese valgusega tingimustes. See reguleerib hägususe vältimiseks optilist pildistabilisaatorit automaatselt vastavalt olustikule, valides mitme režiimi hulgast sobivaima.

WiFi* lihtsaks jagamiseks; GPS mobiili kaudu
WiFi abil saate seadme lihtsasti oma koduse juhtmevaba võrgu, arvuti või kaasaskantava seadme, nagu nutitelefoni või tahvelarvutiga ühendada ning neid kiireks, mugavaks ja veebipõhiseks piltide jagamiseks kasutada. Kasutage oma nutitelefoni GPSi, et salvestada pildistamisasukohad, seejärel sünkroniseerige see teave WiFi abil oma kaameraga ning need andmed lisatakse ka teie piltidele.

7,5 cm (3,0 tolli) PureColor II G vedelkristallekraan
Suur, kvaliteetne ja suurepärase nähtavusega vastupidav vedelkristallekraan (461 000 punkti) võimaldab hõlpsat menüüs navigeerimist, laseb teil vaevata oma võtteid kadreerida ja vaadata ning muudab nende jagamise naudinguks.

Nutikas automaatrežiim (58 stseeni). Hübriidne automaatrežiim
Nutikas automaatrežiim tuvastab stseeni ja valib sellele 58 režiimi seast (video puhul 21 režiimi seast) ideaalsed sätted, et suurepäraste fotode ja videote tegemine kulgeks vaevata. See töötab ka näotuvastussüsteemiga ning kohandab seadeid määratud vanuse järgi – näiteks magava imiku puhul lülitab välja välgu ja heli. Hübriidne automaatrežiim laseb teil nutikas automaatrežiimis pilte teha ja jäädvustab ka enne iga võtet 4-sekundilise videoklipi, kombineerides need lõbusaks HD-videoks (720p).

Täis-HD videod
Salvestage suurepäraseid täis-HD (1080p) videoid stereoheli ja optilise suumiga ning tagage nutika pildistabilisaatori abil ühtlane pilt.

Näotuvastussüsteem
Näotuvastussüsteem laseb teil registreerida kuni 12 tuttavat nägu, tagades nende esmajärjekorras teravustamise igas kaadris. Samuti lisatakse fotodele nimesildid, et neid hõlpsalt taasesitamiseks leida.

Kiire pildistamine
Kasutage kiiret sarivõtet, et tempokat tegevust suurepäraselt salvestada, või aeglustage tegevust märkimisväärselt üliaegluubis video abil.

Loomingulised režiimid
Katsetage erinevate lõbusate loominguliste filtritega nagu kalasilmaefekt (Fish-eye Effect), üliere (Super Vivid) või miniatuuriefekt (Miniature Effect).

* WiFi-ühenduse saadavus on seadmeti ja regiooniti erinev.
Lisateavet vt www.canon-europe.com/wirelesscompacts.