NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


IXUS 265 HS hõbedane

Canon IXUS 265 HS on suure jõudlusega, õhukese ning stiilse korpusega kaamera. 12-kordse optilise suumiga objektiiviga on kaugete objektide kaadrisse mahutamine ülilihtne ning kasutades WiFi-ühendust saate tulemust koheselt veebis jagada.

• 12-kordne optiline suum ja 24-kordne Zoom Plus
• 25mm lainurk objektiiv
• 16-megapiksline kõrge tundlikkusega CMOS sensor
• DIGIC 4+ protsessor
• Nutikas pildistabilisaator
• WiFi ja mobiili kaudu GPS
• NFC lihtsaks nutitelefoniga ühendamiseks
• Täis-HD resolutsiooniga video
• Vastupidav ja hea nähtavusega 7,5 cm (3,0 tolli)vedelkristallekraan
• 32 stseenituvastusega automaatrežiim
• Creative Shot režiimis 6 unikaalset pilti ühest võttest
• Säästurežiim võimaldab teha rohkem võtteid


12-kordse suumiga, 25 mm lainurkobjektiiv
Võimas 12-kordne suumobjektiiv koos 24-kordse ZoomPlusiga võimaldab kaugelasuvatele objektidele lähedale minna, kaotamata samas teravust ja detaile. 25 mm lainurkobjektiiviga mahutate rohkem kaadrisse - täiuslik suurte rühmade ja maastike jäädvustamiseks.

16-megapiksline kõrge tundlikkusega CMOS sensor
Täiustatud DIGIC 4+ protsessor ja 12-megapiksline tagantvalgustusega CMOS-sensor koos HS-süsteemiga võimaldavad teha selgeid, detailseid ning stseenile omaste värvide ja keskkonnaga fotosid. HS-süsteem toimib väga hästi ka nõrgas valguses, jäädvustades võttekoha atmosfääri ilma välgu või statiivita.

Intelligentne pildistabilisaator
Optiline pildistabilisaator on oluline teravate piltide jäädvustamiseks nõrgas valguses või kasutades suumi selle koguulatuses. Canoni nutika pildistabilisaatori tehnoloogiaga kaamera valib automaatselt optimaalse pildistabiliseerimisrežiimi 8 valiku seast, et tagada selged ja detailsed fotod ning videod.

Lihtne ühendamine ja jagamine
Kaamerat saab lihtsalt nutitelefoniga ühendada kasutades WiFi-ühendust ja NFC-funktsiooni. Kui ühendus on loodud, saate kasutada nutitelefoni, et lisada piltidele GPS-asukohti, või kaugjuhtimisega pildistamist, et kaasata ennast võttesse. WiFi abil saate luua ühenduse ka printerite, arvutite ja teiste ühilduvate seadmetega, et lihtsasti veebis jagada ja varundada.

Nutikad automaatrežiimid
Nutikas automaatrežiim Smart Auto tuvastab stseeni ja valib 32 valiku (video puhul 21) seast parima seadistuse. Hübriidne automaatrežiim Hybrid Auto võimaldab nutikas automaatrežiimis Smart Auto pilte teha ja jäädvustab enne iga võtet 4-sekundilise videoklipi, kombineerides need kõik lõbusaks HD-videoks (720p).

Täis-HD resolutsiooniga videod
Ixus 265 HS võimaldab salvestade täis-HD-videoid (1080p) MP4-vormingus. Nutikas pildistabilisaator muudab videod stabiilsemaks isegi kõndides või liikuvast autost filmides. Videoesitusi saab vaadata ja juhtida kasutades HDMI-CEC-ühendust.

7,5 cm (3,0 tolli) PureColor II G vedelkristallekraan
Suur, vastupidav, kvaliteetne ja suurepärase nähtavusega vedelkristallekraan võimaldab lihtsalt menüüs navigeerimida, võtteid kadreerida, vaadata ning jagada.

Loomingulised võtted
Creative Shot režiimis pildistades, kaamera analüüsib võtet, luues seejärel lisaks algsele töötlemata pildile automaatselt viis loomingulist pilti, jäädvustades sama subjekti mitmel kunstilisel ja üllataval viisil. Võimalik on valida oma filtri kategooria, et luua pilte eelistatud loomingulise võtte filtrit kasutades.