IXUS 285 HS must

319.01 €

Pange stiil ja jõudlus oma taskusse selle õhukese 12x suumiga IXUSega. Jäädvustage suurepäraseid fotosid ja täis-HD videoid hõlpsasti ja jagage neid hõlpsasti Wi-Fi ja lähiväljaside kaudu.

• 20,2 megapiksline eraldusvõime suurte väljaprintide ja lihtsa lõikamise jaoks
• Ülilai 25 mm vaatenurk, 12-kordne optiline suum ja 24-kordne ZoomPluss
• Wi-Fi ühilduvus
• Intelligentne pildistabilisaator
• Nutikas 32 stseenituvastusega automaatrežiim Smart Auto
• Face Detection Technology optimeerib inimestest tehtud võtteid
• 7,5 cm (3,0”) diagonaaliga vedelkristallekraan
• HD-videod (720p)
• Loomingulised miniatuuri-, kalasilma- ja mängukaameraefektid
• Ökorežiim

Taskussemahtuv stiil
Seda üliõhukest ja stiilset metallkorpusega IXUSt on lihtne igale poole kaasa võtta ja sellel on paindlik 25 mm ülilai 12x optiline suumobjektiiv (24x ZoomPlusiga) – seega saate hõlpsasti jäädvustada kõik hetked, lähedalt või kaugelt, suurepärase kvaliteediga fotode ja videotena. Automaatne suum aitab teil vaid ühe nupuvajutusega parima kadreerimise valida.

Kiired täis-HD videod
Suurepäraste videote tegemine on lõbus ja lihtne. Saate vaid ühe nupuvajutusega hõlpsasti jäädvustada suurepäraseid täis-HD videoid (1080p) MP4 vormingus. Avastage videote filmimise loominguline mitmekesisus, kasutades optilist suumi, ja nautige teravaid ja stabiilseid tulemusi tänu dünaamilisele pildistabilisaatorile.

Kiired ühendused
Ühendage oma ühilduva nutiseadmega vaid ühe puudutuse abil, kasutades Wi-Fi ühendust ja dünaamilist lähiväljasidet lihtsaks jagamiseks. Kasutage piltide sünkroonimise funktsiooni, et uued pildid automaatselt pilveteenustesse varundada ja jäädvustage oma nutitelefoni kasutades suurepäraseid grupipilte juhtmevaba kaugjuhtimisega pildistamise funktsiooni abil. Wi-Fi nupp pakub kiiret ja lihtsat otseteed Wi-Fi funktsioonidele.

Suurepärane kvaliteet
Nautige erakordset kvaliteeti ja detailseid pilte – tänu 20,2-megapikslisele CMOS-sensorile ja DIGIC 4+ protsessorile. Nutikas optiline pildistabilisaator tagab teravad fotod ja stabiilsed videod mis tahes olukorras ning suur 7,5 cm (3,0") LCD-ekraan võimaldab lihtsat jäädvustamist ja taasesitamist.

Lihtne loomingulisus
Vaid ühe katikuvajutusega analüüsib loomingulise võtte režiim Creative Shot automaatselt stseeni ja loob teie originaalvõttest viis ainulaadset lisapilti. Minge tegevusele lähemale ja jäädvustage suurepäraseid igapäevaelu detaile 1 cm makroga või lihtsalt suunake ja pildistage hübriidset automaatrežiimi Hybrid Auto kasutades ning laske kaameral luua automaatselt lõbus HD (720p) videokokkuvõte päevast.

Tooteid samast grupist…

PowerShot Zoom

PowerShot PX Kit

IXUS 285 HS must

IXUS 285 HS hõbedane

PowerShot SX740 HS must

PowerShot SX740 HS hõbedane

PowerShot SX70 HS

PowerShot G7X Mark III hõbedane

PowerShot G7X Mark III must

PowerShot V10 must ADV. KIT

PowerShot V10 hõbedane VLOG KIT

PowerShot V10 hõbedane ADV. KIT

PowerShot V10 must VLOG KIT