NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


ImagePRESS C600i

Esimene suuremahulise trüki ja erakordse kvaliteediga prindilahendus, mis sobitub sujuvalt ja turvaliselt igasse keskkonda

• Erakordne pildikvaliteet
• Muljetavaldav värvide täpsus ja ühtlus
• Ülitäpne kahepoolne paigutus
• Tootlikkus algusest lõpuni laialdasele prindimaterjalide valikule
• Automaatne kahepoolne trükk kuni 300 g/m² prindimaterjalile
• Lithe kasutamine mitme kasutajaga ja kasutajakesksetes keskkondades
• Lihtne ja turvaline ühendumine olemasolevatesse ja tulevastesse töövoogudesse
• Täiustatud kulude kontrollimine ja kasutusaruanded
• Energiasäästlik

Erakordne trükikvaliteet
Canon imagePRESS C600i pakub täiustatud värvide ühtlust ja täpsust ning toetab mitmeid erinevaid prindimaterjale – sh paks tekstuuriga paber või ümbertöödeldud paber – tänu Canoni püsivalt eredale (Consistently Vivid, CV) toonerile ja elastsele kujutise ülekandelindile, mis optimeerib tõhusalt tooneri edastamist. Sellega saavutate oma klassi parimad tulemused, ükskõik, kas prindite ühte või tuhandet lehte, tänu kompaktsele ja ülitäpsele registreerimistehnoloogiale. Erakordne 2400dpi eraldusvõime tagab teksti ja pilte trükkides veelgi suurema täpsuse. Need tehnoloogiad koos täiustatud reaalajas värvikalibreerimisega tagavad tipptasemel kvaliteedi, mis rahuldab ka kõige nõudlikumate keskkondade vajadusi.

Maksimaalne jõudlus
imagePRESS C600i tootmiskiirus avaldab pidevalt muljet – kuni 60 kujutist minutis laiale valikule prindimaterjalidele. Materjalide paksusega kuni 220 g/m² puhul on kiirus maksimaalne ning masin toodab ka kiiresti ja lihtsalt kahepoolseid prinditöid 300 g/m² prindimaterjalil. Täisutatud tooneri kinnituslindi tehnoloogias võimaldavad keeruliste tööde printimist laiale valikule prindimaterjalidele ning uuenduslikud söötmisvalikud tagavad maksimaalse töövõimekuse. Kasutamine on kasutajasõbralik ja lihtne tänu suurele, värvilisele ja kallutatavale HD-puuteekraanile, kust saab hõlpsasti prindimaterjali valida. Paindlikud mobiilse printimise ja skannimise valikud maksimeerivad ettevõtte tõhusust isegi liikvel olles.

Turvalisus ja kulude kontrollimine
Tagage oma teabe konfidentsiaalsus terve kasutamisaja jooksul – alates andmete salvestamisest kuni edastamise ja jagamiseni – tänu mitmetele seadme, võrgu ja dokumendi turvalisuse standardsetele ja valikulistele funktsioonidele. Printimiskulude kontrollimine on väga kaasaegne tänu Canoni uniFLOW tarkvara toele, mis võimaldab teil kindlaid prinditöid jälgida ja neid eraisikutele, osakondadele ja projektidele määrata. Samuti on võimalik kasutajapõhine aruandlussüsteem.

Sujuv ühendamine ja haldamine
Seade ühendub sujuvalt teie olemasolevatesse ja tulevastesse kontori töövoogudesse ja -protsessidesse, kuna sellel on IT valdkonnastandardite, nagu PCL ja Genuine Adobe PostScript®*, tugi. Mitmed tööriistad võimaldavad hõlpsat seadme konfigureerimist, haldamist ja juhtimist rohkem kui ühe kasutajaga keskkondades. Canon imagePRESS C600i töötab veatult ka mitmete võimsate jäädvustamise ja dokumendiväljastuse haldamise lahendustega nagu uniFLOW, eCopy ja paljud teised.

Jätkusuutlik disain
imagePRESS C600i aitab teil oma organisatsiooni keskkonnamõju minimeerida ja energiakulu vähendada. See on ENERGY STAR®-i sertifikaadiga ja sellel on oma klassi juhtiv TEC** hinnang.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.