NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


LBP-1120

Ruumi kokkuhoid on tähtis, seda eriti kodukontoris või väikeettevõttes. Canon Laser Shot LBP-1120 puhul on kõik tarvilikud funktsioonid koondatud ühte kompaktsesse, ruumisäästlikku seadmesse. Saad teravad, selged, professionaalsed väljaprindid iga kord, ilma oma eelarvesse tohutut auku tekitamata.

Jõuad kaugele
Kuna seade ei vaja pärast sisselülitamist soojenemisaega, saad LBP-1120-ga kohe tööle asuda. Automaatne kujutise silumise funktsioon (AIR) võimaldab printida 2400 x 600 dpi kvaliteediga.
Samas töötab printer nii vaikselt, et seda ei pane tähelegi. Nii printimise ajal kui ooterežiimis tarbib LBP-1120 väga vähe energiat, mis kasutaja jaoks tähendab rahalist kokkuhoidu.

Iga asi omal kohal
Salvestamismeetod on töökiiruse juures oluliseks mõjuteguriks. Canoni kõrgetasemelise prinditehnoloogia (CAPT) kasutamisel salvestatakse kogu väljaprinditav info arvutisse, mistõttu printeril ei peagi palju mälu olema. Tarkvara abil saad kasutajasõbraliku graafilise liidese kaudu prindimääranguid otse ekraanilt teha.
Aruka kokkupakkimistehnoloogiaga (ScOA) pakitakse info enne printerisse saatmist kokku, mis võimaldab printida ka suuremaid faile kiirusega 10 lehekülge minutis.

Kõik on lihtne
LBP-1120 hoiab sind alati toimuvaga kursis – kõneteadete funktsioon informeerib sind printimistöö seisundist. Printer ei võta ka sinult kiirust maha, tänu "kõik-ühes" kassetile ei vaja seade praktiliselt üldse hooldust, üks kvaliteetne väljaprint valmib teise järel.
Kuna kõik sujub justkui iseenesest, saad sina keskenduda tulemustele. 125-leheline paberimaht võimaldab toime tulla ka suuremate töökoormustega ja pakub ka lüümikutele, kleebistele, postkaartidele ja ümbrikutele printimise võimalust.
125-leheline paberimaht võimaldab toime tulla ka suuremate töökoormustega ja pakub ka lüümikutele, kleebistele, postkaartidele ja ümbrikutele printimise võimalust.