NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


LEGRIA FS200 punane

Ülikompaktne LEGRIA FS200 tuleb sinuga igale poole kaasa. Kaamera salvestab otse mälukaartidele ning seega on sul lihtne oma mälestusi jagada. Stseenirežiim, eelsalvestuse ja duaalse salvestamise funktsioonid teevad videokaamera kasutamise lihtsaks.

• Ülikompaktne disain
• Salvestamine SD või SDHC mälukaartidele
• Stseenirežiim
• 41x edasiarendatud suum
• Eelsalvestuse funktsioon
• Intelligentne akusüsteem ja kiirlaadimise funktsioon
• Mikrofoni- ja kõrvaklapiliidesed
• Duaalne salvestamine
• Komplektis PIXELA tarkvara

Stiilne ja kompaktne
Videot mälukaartidele salvestav LEGRIA FS200 on ülikompaktne. Kaamera kaalub kõigest 230 g ning seega saad seda endaga igale poole kaasa võtta.

Jaga videoklippe kasutades mälukaarte
LEGRIA FS200 salvestab videoklipid otse SD või SDHC mälukaartidele, mis teeb lihtsaks pikemad filmimised ja videoklippide jagamise.

Stseenirežiim
Stseenirežiim teeb huvitavate koduvideote loomise lihtsamaks. Iga kord, kui vajutad salvestusnuppu, jäädvustab kaamera 4-sekundise videoklipi. Seejärel lisage lihtsalt klipid esitlusloendisse, valige taustmuusika ning teie film on kohe valmis telekas näitamiseks. Ja selle juures ei pea sa kordagi avama arvutit, et oma pead keerulise videomontaažiga vaevata. 4 sekundit on keskmine telesaate stseeni pikkus ning aitab anda teie filmile professionaalse välimuse. Laadiga oma lemmikmuusika mälukaardile kasutades komplektis olevat tarkvara Music Transfer Utility.

41x edasiarendatud suum
DIGIC DV II protsessor teeb koostöös Canoni videoobjektiiviga võimalikuks 41x edasiarendatud suumi.

Eelsalvestuse režiim
Eelsalvestuse režiimis alustab kaamera video salvestamist kolm sekundit enne REC nupule vajutamist. Kaamera mälus on pidevalt 3 sekundit videot ning see lisatakse automaatselt sinu videoklipi algusesse, kui hakkate filmima - niimoodi on garanteeritud, et tähtsad hetked saavad alati jäädvustatud.

Kiirlaadimine
Välkmälu on väga voolusäästlik ning aku kestab seega tunduvalt kauem. Tunni filmimise jaoks on vaja akut laadida vaid 20 minutit.

Mikrofoni- ja kõrvaklapiliidesed
Uue LEGRIA FS200 mikrofonisisend ja kõrvaklapiväljund võimaldab sul kasutada välist mikrofoni ja salvestada kvaliteetsemat heli ning samal ajal seda ka monitoorida.

Duaalse salvestamise funktsion
Duaalse salvestamise funktsioon muudab kaamera täisautomaatseks ning laseb sul keskenduda kadreerimisele. Video salvestamise ajal saate teha ka suure lahutusega fotosid ilma, et peaksite kaamera režiimi vahetama.

Komplektis PIXELA tarkvara
Komplektis olev PIXELA™ tarkvara teeb videote töötlemise ja jagamise lihtsaks: võimalik on salvestada DVD-plaate, konvertida videoklippe veebis näitamiseks või edastada need meediumimängijasse. Ühe nupuga DVD loomiseks toetab LEGRIA FS200 Canoni eraldiseisvat DVD-kirjutajat DW-100 (müüakse eraldi).