NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


LEGRIA HF G10

LEGRIA HF G10 on kompaktne videokaamera, millel on professionaalne HD-videoobjektiiv, uus HD CMOS Pro kujutisetöötlusprotsessor ning 32GB välkmälu ja kaks SDXC-mälukaardipesa.

• Canon HD videoobjektiiv
• Canon HD CMOS Pro kujutisetöötlusprotsessor
• Professionaalne helisalvestus
• AVCHD-video salvestamine 32GB sisemälule või • kahele SDXC-mälukaardipesale
• Täismanuaalne kontroll
• 8,8 cm puutetundlik LCD-ekraan
• Instant AF iseteravustamine ja näotuvastus
• Dünaamiline optiline pildistabilisaator
• Loovad kinorežiimid
• HD-SD konversioon


30,4 mm lainurk HD videoobjektiiv
Canoni professionaalne 30,4 mm HD videoobjektiivil F1,8 ava, sujuv 10x zoomi ja 8-lamelliga diafragmaga, mis tagab suurepärase kvaliteediga fookustamise.

Canon HD CMOS Pro kujutisetöötlusprotsessor
2,07-megapiksliline HD CMOS Pro kujutisetöötlusprotsessor on mõeldud kasutamiseks professionaalsetes videokaamerates. See jäädvustab Full HD-videot lahutusega 1920x1080 pikslit. Pikslite valguskogumisala on 160% suurem kui tavalisel CMOS-protsessoril, see tagab laiema dünaamilise ulatuse ja kvaliteetsema jäädvustamise hämaras.

Professionaalne helisalvestus
Uuel ülitundlikul integreeritud mikrofonil on 4 suunatud režiimi, mis tagavad soovitud heliallika salvestuse ja ekvalaiseri abil jäädvustatakse ideaalne toon. Salvestamiseks saab kasutada zoom mikrofoni funktsiooni koos välise mikrofoniga ning need omavahel kaameras kokku miksida. Lisaks on saadaval Canoni 5.1 Surround ja juhtmevabad mikrofonid.

32GB sisemälu ja kaks SDXC-mälukaardipesa
Full HD AVCHD-video salvestatakse kiirusega kuni 24Mb/s 32GB sisseehitatud välkmälule (üle 12 tunni salvestust). Kaks SDXC-mälukaardipesa ja releesalvestus tagavad piisava mahu isegi suuremate projektide puhul.

Täismanuaalne kontroll
Objektiivirõngas kontrollib fookust ning juhtrulliku abil saate muuta säri, ava ja värvivõimendusest. Professionaalsete abifunktsioonide alla kuuluvad suurendus, impulsi korrektsioon ja zebra.

Kõrge lahutusega 8,8 cm puutetundlik ekraan
Kõrge 920000 pikslise lahutusega 8,8 cm diagonaaliga puutetundlik LCD-ekraan on kohandatud HD-lahutuses filmimiseks. Sissetõmmatav värviline pildiotsija suurendab kadreerimisvõimalusi veelgi.

Instant AF ja näotuvastus
Instant AF iseteravustamine pakub üliteravas HD-kvaliteedis kiiret ja täpset teravustamist. Näotuvastusfunktsioon optimiseerib inimeste filmimisel automaatselt kaamera seadistused.

Optiline pildistabilisaator
Täiustatud optiline pildistabilisaator tagab sujuva, värinavaba lindistuse. Dünaamiline režiim stabiliseerib pildi liikumisel ning Powered IS tagab sujuva telefotovõtte.

Loovad kinofiltrid
Andke oma filmile loov välimus 8 erineva värvifiltriga ning filmige kaadrisagedusega 25 kaadrit sekundis, et tagada ehtne kinotunnetus.

Lihtne ja mugav jagada
Kaamerasisese HD-SD konversiooni abil saate HD-videod standardlahutusse konvertida ja seejärel neid veebi üles laadida.