NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


LEGRIA HF M506

LEGRIA HF M506 võimaldab igas olukorras hõlpsalt profikvaliteediga videoid filmida. Tänu Canoni HD CMOS PRO sensorile ja helipildi valiku funktsioonile on videod suurepärase pildi ja kõlaga.

• Canoni HD CMOS PRO sensor
• Nutikas optiline pildistabilisaator
• Helipildi valiku funktsioon
• 10x HD-videoobjektiiv, iirisdiafragma
• Loomingulised filmikunstilised funktsioonid
• 7,5 cm intuitiivne puutetundlik ekraan
• Nutikas automaatrežiim (38 stseeni), näotuvastustehnoloogia, kohene automaatteravustamine
• SDXC-mälukaardi pesa

Canoni HD CMOS PRO sensor
Canoni HD CMOS PRO sensor on algselt väljaarendatud ja valmistatud Canoni profikaamerate jaoks. Pikslite valgustkoguv ala on 160% suurem kui tavalistel CMOS sensoritel. Selle tulemusena on dünaamiline ulatus suurem ning tulemused kehvades valgustingimustes paremad.

Nutikas optiline pildistabilisaator
Nutikas pildistabilisaator on parim lahendus kaamera värisemise puhul. See tuvastab automaatselt filmitava stseeni ja valib 4 režiimi seast täpselt õiged optilise pildistabilisaatori sätted, et kaamera liikumist kompenseerida ja hägusust vältida. Selle abil saate igas olukorras terava ja detailse video ning võite muretult filmimisele keskenduda.

Helipildi valiku funktsioon
Tänu helipildi valiku funktsioonile ja tundlikule sisseehitatud kaugmikrofonile vastab videote helikvaliteet suurepärasele pildile. Teie hooleks jääb 5 erineva helipildi seast vaid sobiv variant valida ning helisalvestuse sätted optimeeritakse automaatselt.

Canoni kõrglahutusega videoobjektiiv
Canoni kvaliteetne 10x optilise suumiga HD-videoobjektiiv võimaldab tänu iirisdiafragmale tausta meeldivalt hägusena filmida.

Loomingulised filmikunstilised funktsioonid
Tegevusliini looja funktsioon aitab hõlpsalt režissöörioskusi arendada ning meeldejäävaid ja sisukaid videoid luua – lihtsalt valige teema ja järgige ekraanil kuvatavaid stseenivaliku soovitusi. Kinofilmi jäljendavad filtrid soodustavad loomingulisust ning tänu puutekaunistuste funktsioonile saate oma videotele ilma arvuti abita lõbusaid efekte lisada. Kirjutage ekraanipliiatsiga sõnumeid otse puutetundlikule ekraanile, lisage templijäljendeid, animeeritud graafikat (näiteks langevaid tähti) ja pikkige vahele fotosid.

Ühe sõrmega juhtimine
Kõrge eraldusvõimega 7,5 cm (3,0-tolline) žestipõhine puutetundlik vedelkristallekraan muudab kaamera käsitsemise lihtsaks, võimaldades filmimist ja taasesitust intuitiivselt vaid sõrmeliigutustega juhtida.

Lihtne filmida
Nutika automaatrežiimi kasutamisel on kvaliteetsete videoklippide filmimine lihtne. Täisautomaatses režiimis valib kaamera 38 stseeni seast sobivad sätted, et te saaksite lihtsalt filmitavale keskenduda. Näotuvastustehnoloogia optimeerib sätted nii, et tulemuseks on suurepärased võtted inimestest, ning kohene automaatteravustamine kindlustab kiire ja täpse teravustamise.

SDXC-mälukaardi pesa
Kaamera LEGRIA HF M506 salvestab täis-HD kvaliteediga videoid otse SDXC-mälukaardile. Kaarte on mitmes eri mahus, neid on lihtne kaasas kanda ning need sobivad suurepäraselt videote jagamiseks.