NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


LEGRIA HF R206

LEGRIA HF R206 salvestab täislahutusega HD-videot kahele SDXC-mälukaardile ning Full HD CMOS-kujutisetöötlussensor, 28x täiustatud zoom, intuitiivne puutetundlik ekraan ja nutikad režiimid tagavad alati suurepärase tulemuse.

• 3,2-megapiksline kõrglahutusega Full HD CMOS-sensor
• Kõrglahutusega 7,5 cm puutetundlik LCD-ekraan
• 28x täiustatud zoom
• 2 SDXC-mälukaardipesa
• Smart Auto režiim ja Tele-Macro
• Dünaamiline pildistabilisaator
• Touch Decoration
• 24 Mb/s pildikvaliteet
• Komplektis HDMI-kaabel
• Näotuvastustehnoloogia


3,2-megapiksline Full HD CMOS-sensor
Kõrglahutusega 3,2-megapiksline CMOS-kujutisesensor tagab HD-kvaliteedi ja värvide tõetruu reprodutseerimise isegi halbades valgustingimustes. Jäädvustage 3-megapiksliseid fotosid kõigest ühe nupuvajutusega.

Puutetundlik ekraan
Tänu 7,5 cm kõrglahutusega puutetundlikule LCD-ekraanile ja kiirkäskudele on kaamera seadistuste muutmine ja salvestuste taasesitamine väga mugav ja imelihtne.

28x täiustatud zoom
Canoni 28x suurendusega HD-videoobjektiiviga on isegi kauged subjektid kättesaadavad.


Kaks SDXC-mälukaardipesa
Kaameral on videosalvestuseks kaks SDXC-mälukaardipesa. Mälukaardi täis saamisel vahetab Releesalvestus automaatselt salvestusallikat.

Nutikas automaatrežiim koos Tele-Macroga
Smart Auto režiim kasutab intelligentset võtte tuvastamistehnoloogiat, et leida filmimiseks sobiv režiim, selleks analüüsib kaamera võtte heledust, kontrasti, vahemaad ning üleüldist värvust. Kaamera valib automaatselt optimaalseima režiimi kaamera 38-st režiimist. Filmige eriti lähedal asuvaid subjekte automaatse Tele-Macro režiimiga.

Dünaamiline pildistabilisaator
Canoni dünaamiline elektrooniline pildistabilisaator tagab, et kõikidel teie videotel on stabiilne ja professionaalne mulje, isegi kui filmite kõndides. Vahetage muretult pildistabilisaatori dünaamilise ja tavarežiimi vahel.

Lõbus Touch Decoration montaažirežiim
Lisage oma videotele lõbusaid efekte Touch-decoration puutetundliku montaažirežiimiga. Kirjutage sõnumeid, lisage joonistusi, fotosid või animatsioone ning tulemuseks on lõbus ja omapärane video.

Kvaliteetne salvestamine
LEGRIA HF R206 salvestab Full HD-kvaliteediga videot bitikiirusega kuni 24Mb/s, see tagab, et jäädvustate isegi kiiresti liikuvad subjektid suurepärase kvaliteediga.

Lõbusad lühifilmid
Video Snapshot režiimiga on imelihtne jäädvustada lühikesi videoklippe. Jäädvustage ühe nupuvajutusega 2, 4 või 8 sekundiline videoklipp, looge esitusloend, lisage muusika ning teie film on valmis sõpradega jagamiseks.

Komplektis HDMI-kaabel
LEGRIA HF R206 komplektiga on kaasas HDMI-kaabel ning kaamera HDMI-liidesega saate oma videosid HD-teleris taasesitada.

Täpne fokuseerimine
Näotuvastustehnoloogia optimiseerib automaatselt seadistused, et tagada perfektselt fokusseeritud subjektid.