NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


LEGRIA HF R506

Canon LEGRIA HF R506 on kompaktne, kerge ja lihtsalt kasutatav täis-HD resolutsiooniga vidokaamera. 57-kordne täiustatud suum ja optilne nutikas pildistabilisaator võimaldavad nii lähedal asuvaid kui ka kaugelolevaid objekte detailselt filmida.

• Optiline nutikas pildistabilisaator lülitub automaatselt nelja režiimi vahel ümber, et värisemist kompenseerida.
• HD-videoobjektiiv 57-kordse täiustatud suumi ja täis-HD CMOS-sensoriga
• Lapserežiim - jäädvustab kuni kolme kasvava lapse mälestusi
• Kvaliteetne AVCHD ja MP4 salvestamine
• DIGIC DV4 pildiprotsessor
• Helipildi valiku funktsioon
• Kõrglahutusega 7,5 cm puutetundlik vedelkristallekraan
• Kinofilmi jäljendavad filtrid ja puuteefektid


Nutikas optiline pildistabilisaator
Nutikas pildistabilisaator on parim lahendus kaamera värisemise puhul. See tuvastab automaatselt filmitava stseeni ja valib 4 režiimi seast täpselt õiged optilise pildistabilisaatori sätted, et kaamera liikumist kompenseerida ja hägusust vältida. Täiustatud dünaamiline režiim korrigeerib kõndimisel tekkida võivad rulluvad ja kallutavad liigutused, tagades teravad ja ühtlased videod.

57-kordne täiustatud suum ja täis-HD CMOS sensoriga
Canoni HD originaalvideoobjektiivil on 57-kordne täiustatud suum, millega saab jäädvustada ka kaugelasuvate objektide kõik detailid. 3,28-megapiksline täis-HD CMOS-sensor tagab kvaliteetse pildi ja värviedastuse ka nõrgas valguses.

Lapserežiim
Lapserežiim jäädvustab hõlpsasti kuni kolme lapse esimesi samme ja sõnu ning mitmeid teisi mälestusi. Registreerige iga lapse sünnikuupäev kaameras ning lisage värvilisi kujutisi ja animatsioone, et salvestada laste pikkus ja kaal. Kogu materjal salvestatakse automaatselt vastava lapse albumisse.

Täiustatud pilditöötlus ja kvaliteetne salvestamine
DIGIC DV4 pildiprotsessor tagab parema pildikvaliteedi nõrgas valguses ja vähendab oluliselt kujutismoonutusi, kuna see töötab koos optilise pildistabilisaatoriga.
Kõrgema sagedusega AVCHD (28 Mbit/s) ja MP4 (35 Mbit/s) progressiivne salvestamine tagab kvaliteetsed täis-HD videod. Ükskõik, kas esitate või jagate – valige lihtsalt sobiv vorming ja salvestussagedus.

Helipildi valiku funktsioon
Tänu helipildi valiku funktsioonile vastab videote helikvaliteet pildile. Valida saab viie erineva stseenirežiimi vahel ja helisätted optimeeritakse automaatselt filmitava stseeniga sobituma. Tulemuseks on realistlik heli, ükskõik kas filmitakse pulmakõne või muusikakontserti.

Mugav kasutada
Lihtne ja intuitiivne sõrmeotstega pildistamise juhtimine ning esitamisfunktsioonide kasutamine kõrglahutusega 7,5 cm (3,0”) puutetundlikult vedelkristallekraanilt. Vedelkristallekraani avamine käivitab videokaamera kiiresti.

Kinofilmi jäljendavad filtrid ja puutekaunistused
Võimalik valida 7 reguleeritavate värvisätetega kinofilmi jäljendava filtri vahel, et jäädvustada täiuslik videostseen. Arvutit kasutamata on võimalik lisada videotele lõbusaid efekte puutekaunistuste funktsiooni Touch Decoration abil.