NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


LEGRIA HF S100

LEGRIA HF S100 salvestab FULL HD lahutusega videot otse SDHC mälukaartidele, mis võimaldab videoklippe mugavalt jagada. Uue 8 megapikslise CMOS sensori jäädvustatava info töötlemiseks on kaameral uus DIGIC DV III protsessor ning valik uusi edasiarendatud funktsioone.

• 8 megapiksline Canoni CMOS sensor
• Salvestamine SDHC mälukaartidele
• Instant AF fookustamissüsteem ja Super Range optiline pildistabilisaator
• Käsijuhtimise võimalused
• Stseenirežiim, näotuvastus, eelsalvestus
• x.v.Color värvisüsteem ja 25p salvestusrežiim
• 8 megapikslised fotod
• Edasiarendatud helivõimalused
• Edasiarendatud minitald lisaseadmete jaoks
• Montaažitarkvara komplektis

Canoni kõrglahutuskaamera süsteem
Kõrglahutusega Canoni HD-kaamerasüsteem võimaldab jäädvustada ületamatu kvaliteediga videomaterjali. Kaameral on 8,0 megapiksline CMOS sensor, 10x optilise suumiga Canoni HD-videoobjektiiv (58 mm filtrikeere) ja uusim DIGIC DV III kujutisetöötlusprotsessor.

Mälukaardile salvestamine
Salvestage otse suure mahutavusega SDHC mälukaartidele - 32 GB mahuga kaardile mahub kuni 12 tundi kõrglahutusvideot. Maksimaalse kvaliteedi saavutamiseks suudab see kaamera salvestada ka kiirusega 24 Mb/s. Mälukaardid teevad videoklippide jagamise lihtsaks.

Võimas fookustamissüsteem ja pildistabilisaator
Canoni unikaalne Instant AF fookustamissüsteem võimaldab ülikiiret fookustamist. Super Range optiline pildistabilisaator kompenseerib kaamera värisemise ning hoiab pildi stabiilsena.

Edasiarendatud kontroll kaamera üle
Kohandatav funktsiooniknupp laseb sul aktiveerida ühe viiest juhtrulliku funktsioonist. Lisaks on kaameral ka automaatse värvivõimenduse juhtimise (AGC) piiraja, mis tavaliselt leitavad ainult profiseeria kaameratest. Kaameral on ka sebramustri, värviimpulsi korrektsiooni ja värviprooviriba/testheli väljundi funktsioonid.

Stseenirežiim ja professionaalsed koduvideod
Stseenirežiim teeb huvitavate koduvideote loomise lihtsamaks. Iga kord, kui vajutad salvestusnuppu, jäädvustab kaamera 4-sekundise videoklipi. Seejärel lisage lihtsalt klipid esitlusloendisse, valige taustmuusika ning teie film on kohe valmis telekas näitamiseks. Näotuvastustehnoloogia optimeerib sätted inimeste filmimisel ning tuvastab kaadris kuni 35 nägu. Eelsalvestuse režiimis alustab kaamera video salvestamist kolm sekundit enne REC nupule vajutamist.

Vali video välimus
DIGIC DV III toetab x.v.Color värvisüsteemi, mis laseb taasesitada videot ühilduvates telekates sügavamate ja rikkalikumate värvidega. 25p kinorežiim matkib traditsioonilise kinofilmi välimust ja võimaldab paremat pildikvaliteeti hämaras filmimisel.

Fotode salvestamine
Fotorežiim võimaldab salvestada suure 8-megapikslise lahutusega fotosid. Duaalses režiimis saab video salvestamise ajal jäädvustada 6 megapiksliseid fotosid. Fotovalang võimaldab võtta 1 sekundist videost 25 fotot.

Parem heli
Uue LEGRIA HF S100 mikrofonisisend ja kõrvaklapiväljund võimaldab sul kasutada välist mikrofoni ja salvestada kvaliteetsemat heli ning samal ajal seda ka monitoorida. Lisaks on võimalik salvestatava heli tugevust ka käsitsi muuta.

Laiendatav süsteem
Lisatarvikute minitald võimaldab kaameraga kasutada näiteks suundmikrofoni või videovalgustit.

Tarkvara
Komplektis olev PIXELA™ tarkvara teeb videote töötlemise ja jagamise lihtsaks: võimalik on salvestada DVD-plaate, konvertida videoklippe veebis näitamiseks või edastada need meediumimängijaase. Ühe nupuga AVCHD DVD loomiseks toetab LEGRIA HF S100 Canoni eraldiseisvat DVD-kirjutajat DW-100 (müüakse eraldi).