NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


LEGRIA HF S11

Tavakasutajale mõeldud HD-videokaamera LEGRIA HF S11 ühendab endas professionaalse kõrgkvaliteetse pildi koos arendatud kontrolliga kaamera üle ning võimaluse salvestada järjest videomaterjali kuni 24 tundi.

• 8 megapiksline Canoni CMOS sensor
• 64 GB sisemälu ja SD/SDHC kaardipesa
• Instant AF fookustamissüsteem ja optiline pildistabilisaator
• Käsijuhtimise võimalused
• 8 megapikslised fotod
• Stseenirežiim, näotuvastus, eelsalvestus
• 25p salvestusrežiim
• Edasiarendatud helivõimalused

Canoni kõrglahutuskaamera süsteem
Kõrglahutusega Canoni HD-kaamerasüsteem võimaldab jäädvustada ületamatu kvaliteediga videomaterjali. Kaameral on 8,0 megapiksline CMOS sensor, 10x optilise suumiga Canoni HD-videoobjektiiv ja uusim DIGIC DV III kujutisetöötlusprotsessor.

Duaalne välkmälu süsteem
Kaamera 64 GB sisemälu mahutab kuni 24 tundi kõrglahutusvideot. Lisaks on võimalik mälumahtu SDHC mälukaartide abil suurendada.

Võimas fookustamissüsteem ja pildistabilisaator
Dünaamiline optiline pildistabilisaator kompenseerib kaamera värisemise ning hoiab pildi stabiilsena. Canoni unikaalne Instant AF fookustamissüsteem võimaldab täpset ja ülikiiret fookustamist.

Edasiarendatud kontroll kaamera üle
Kohandatav funktsiooniknupp laseb sul aktiveerida ühe viiest juhtrulliku funktsioonist (fookus, säri, helitugevus jm). Lisaks on kaameral ka automaatse värvivõimenduse juhtimise (AGC) piiraja, mis tavaliselt leitavad ainult profiseeria kaameratest. Kaameral on ka sebramustri, värviimpulsi korrektsiooni ja värviprooviriba/testheli väljundi funktsioonid.

8 megapikslised fotod
Fotorežiim jäädvustab kuni 8-megapiksliseid kõrglahutusega fotosid. Duaalses režiimis saab video salvestamise ajal jäädvustada 6-megapiksliseid fotosid. Fotovalang võimaldab võtta 1 sekundist videost 25 fotot.

Heli reguleerimine
Mikrofoni sisend ja kõrvaklapiväljund võimaldab monitoorida ja salvestada kvaliteetsemat heli.
Lisaks on võimalik salvestatava heli tugevust ka käsitsi muuta.

Laiendatav süsteem
Lisatarvikute minitald võimaldab kaameraga kasutada näiteks suundmikrofoni või videovalgustit.
Videokaamera 58mm filtrikeere on ühilduv professionaalsete filtritega.

Vali video välimus
DIGIC DV III toetab x.v.Color värvisüsteemi, mis laseb taasesitada videot ühilduvates kõrglahutusega telekates sügavamate ja rikkalikumate värvidega. 25p kinorežiim matkib traditsioonilise kinofilmi välimust ja võimaldab paremat pildikvaliteeti hämaras filmimisel.

Stseenirežiim
Stseenirežiim salvestab lühikese 4-sekundise videoklipi või jäädvustab selle juba eelnevalt filmitud materjalist. Neist klippidest on ideaalne panna kokku esitlusloend, valida taustmuusika ning näidata oma filmi telekas. Näotuvastustehnoloogia optimeerib sätted inimeste filmimisel ning tuvastab kaadris kuni 35 nägu. Eelsalvestuse režiimis alustab kaamera video salvestamist kolm sekundit enne REC nupule vajutamist.

Remote control
Lisastabiilsuse saavutamiseks suure suumiga või raskesti ligipääsetavas asendis filmimisel kasutage Canon'i RA-V1 kaugjuhtimisadapterit.