NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


LEGRIA HF200 hõbedane

LEGRIA HF200 on piisavalt kompaktne, et seda kõikjal kaasas kanda ning suudab salvestada FULL HD 1080p lahutusega videot otse SDHC mälukaartidele.

• SDHC mälukaartidele salvestamine
• Canoni kõrglahutuskaamera süsteem
• Instant AF fookustamissüsteem, Super Range optiline pildistabilisaator, näotuvastus
• Stiilne ja kompaktne
• Stseenirežiim
• Eelsalvestus, kiirstardi funktsioon
• x.v.Colour värvisüsteem ja 25p kinorežiim
• 3,3 megapikslised fotod, duaalne salvestamine
• Kvaliteetne heli
• Komplektis tarkvara

Salvestamine mälukaartidele
Salvestage jalustrabavat FULL HD lahutusega videot otse SDHC mälukaartidel. 32 GB mahuga kaardile on võimalik salvestada kuni 12 tundi kõrglahutusvideot.

Canoni kõrglahutuskaamera süsteem
3,3 megapikslise Full HD CMOS sensori, 15x optilise suumiga Canoni HD-videoobjektiivi ja ülikiire DIGIC DV III protsessori koostöö võimaldab salvestada eriti kvaliteetset videot. Maksimaalse kvaliteedi tarbeks on võimalus salvestada videot kiirusega 24 Mb/s.

Lihtne kasutada
Kasutajasõbralikud tehnoloogiad teevad kõrglahutusvideo salvestamise lihtsaks. Instant AF võimaldab ülikiiret fookustamist ja Super Range optiline pildistabilisaator kompenseerib kaamera värisemise ja hoiab pildi stabiilsena. DIGIC DV III kujutisetöötlusprotsessor toob endaga kaasa näotuvastustehnoloogia ning kaamera suudab tuvastada kaadris kuni 35 nägu ja optimeerida saadud info järgi võttesätted.

Mahub taskusse
Kõiges 340 g kaaluvat kaamerat LEGRIA HF200 saab endaga kõikjale kaasa võtta.

Stseenirežiim
Stseenirežiim teeb huvitavate koduvideote loomise lihtsamaks. Iga kord, kui vajutad salvestusnuppu, jäädvustab kaamera 4-sekundise videoklipi. Seejärel lisage lihtsalt klipid esitlusloendisse, valige taustmuusika ning teie film on kohe valmis telekas näitamiseks. Ja selle juures ei pea sa kordagi avama arvutit, et oma pead keerulise videomontaažiga vaevata. 4 sekundit on keskmine telesaate stseeni pikkus ning aitab anda teie filmile professionaalse välimuse. Laadiga oma lemmikmuusika mälukaardile kasutades komplektis olevat tarkvara Music Transfer Utility.

Hetke jäädvustamine
Kiirstart ja eelsalvestus tagavad, et oled alati valmis hetke jäädvustama. Ooterežiimist ärkab kaamera umbes sekundiga. Eelsalvestuse režiimis alustab kaamera video salvestamist kolm sekundit enne REC nupule vajutamist.

Loovad võimalused
DIGIC DV III toetab x.v.Color värvisüsteemi, mis laseb taasesitada videot ühilduvates telekates sügavamate ja rikkalikumate värvidega. 25p kinorežiim matkib traditsioonilise kinofilmi välimust ja võimaldab paremat pildikvaliteeti hämaras filmimisel.

Fotode salvestamine
Salvestage 3,3 megapiksliseid fotosid. Duaalses režiimis saab video salvestamise ajal jäädvustada 2 megapiksliseid fotosid. Fotovalang võimaldab võtta 1 sekundist videost 25 fotot.

Parem heli
Uue LEGRIA HF200 mikrofonisisend ja kõrvaklapiväljund võimaldab sul kasutada välist mikrofoni ja salvestada kvaliteetsemat heli ning samal ajal seda ka monitoorida. Lisaks on võimalik salvestatava heli tugevust ka käsitsi muuta.

Tarkvara
Komplektis olev PIXELA™ tarkvara teeb videote töötlemise ja jagamise lihtsaks: võimalik on salvestada DVD-plaate, konvertida videoklippe veebis näitamiseks või edastada need meediumimängijaase. Ühe nupuga AVCHD DVD loomiseks toetab LEGRIA HF200 Canoni eraldiseisvat DVD-kirjutajat DW-100 (müüakse eraldi).