NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Laser Shot LBP5200

Canoni värviline laserprinter Laser Shot LBP5200 pakub lühikest 17,6-sekundilist käivitamisaega (must-valgeks printimiseks) ja kiiret printimist (19 lk./min must-valge printimise puhul) tagavad viivitusteta töö. LBP5200 kasutab kujutise viimistlemise tehnoloogiat, andes tulemuseks professionaalse kvaliteediga kõrge lahutusvõimega kuni 9600x600 dpi vastega prindi. Printeri kõiki toiminguid saab juhtida personaalarvutis oleva graafikaliidese kaudu – printeril pole segadust tekitavat tablood ega nuppe.

Uudne, kiire printimine
Varustatuna Canoni uudse printimistehnoloogiaga (CAPT) kombinatsioonis printeri draiveriga, USB 2.0 Hi-Speed ühendustega ja nutika kokkusuruva ülesehitusega (ScoA), on printeril väga lühike käivitamisaeg ja muljetavaldav printimiskiirus. Esimese prindi väljastusaeg (FPOT) must-valge prindi korral on 17,6 sekundit ja värvilise prindi korral 26,8 sekundit. LBP5200 prindib must-valgelt 19 lk./min ja täisvärvilise prindi korral 4 lk./min. FPOT ja printimiskiirus koos kõrge lahutusvõimega 9600x600 dpi vaste tagab kõrgkvaliteetsed professionaalsed tulemused - kiiresti ja lihtsalt.

Rohkem mälu ja suurem tootlikkus
Mudelil LBP5200 on 8 Mb RAM mälu – sellise mälumahuga ja koos CAPT-ga on printer kõrvaldanud prindiprotsessori kitsaskoha nii, et see töötab pideva printimise korral täiskiirusel, sõltumata printimise koormusest. Seda täiustab veelgi lisavarustusse kuuluv paberikassett, mis mahutab kuni 250 lehte; seega väheneb vajadus peatada printerit täitmise ajaks. Printer on personaalarvutiga ühendatud High Speed 2.0 pordi kaudu, võimaldades mudelil LBP5200 printida kiiresti ja jätkuvalt.

Väike ja pealetükkimatu
Kohtades, kus ruumi leidmine tekitab muret, tähendab LBP5200 väike katteala seda, et printer on väike ja kompaktne – olles seega ideaalseks lahenduseks väikeses kontoris, kodus või ükskõik kus mujal, kus professionaalne kvaliteetne väljatrükk on vajalik, kuid pinda napib.
Madal müratase töö- ja ooterežiimis tagavad, et LBP5200 ei sega teie toiminguid. Printer vastab Energy Star standardile, tarvitades samal ajal printimisel ja ooterežiimis vähe elektrit.

Paberkandjate lai ulatus
Vastates nõuetele, mida esitatakse kõrgkvaliteetsele Canoni printerile toimimise ja paindlikkuse osas, tunnistab LBP5200 paberkandjate laia valikut, kaasa arvatud ümbrikud ja kartoteegipaberid, samuti ka tavapaber mõõtudega 76,2-215,9 mm, 127,0-355,6 mm (A4, A4, B5, A5, formaadid Letter ja Executive ning postkaardid).