NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


LaserBase MF3110

Canon LaserBase MF3110 on multifunktsionaalne seade, mis on nii laserprinter, paljundusmasin kui ka värviskanner. Kompaktne MF3110 vajab ainult ühte ühenduskaablit, ühte toiteallikat, ühte draiverit ja ühte investeeringut – see seade säästab aega, ruumi ja raha ning sobib ideaalselt kodu- või väikekontorisse.

Kiire printimine ja paljundamine
Printimisel ja paljundamisel väljastab MF3110 20 lehekülge minutis. 64 MB mälumaht ning kiire ScOA+ (Smart Compression Architecture) infotöötlussüsteem tagavad, et töö algab kohe pärast ‘Print’ klahvil klõpsamist. Canoni SURF (Surface Rapid Fusing) tehnoloogia elimineerib soojenemisaja ning seade saab kohe printima hakata.

Seadmel on ka mitmeid digitaalpaljundamise lisafunktsioone, näiteks elektrooniline sortimine ja kahe originaali paljundamine ühele lehele. Kui soovid teha mitut koopiat, siis peab originaali skaneerima ainult üks kord mällu ning printida saab korraga välja kuni 99 koopiat.

Lisaks teeb 250 lehte mahutav paberialus paberisöödu mugavaks ja lihtsaks.

Kvaliteetne värviskaneerimine
Saad skaneerida seadme skaneerimisklaasi abil dokumente, postkaarte, fotosid, raamatud ning isegi kolmemõõtmelisi esemeid lahutusvõimega 1200 x 2400 dpi (silumisega 9600 x 9600 dpi). CCD-sensor suudab salvestada detaile isegi siis, kui tekst või kujutised ei ole täpselt klaasi vastas. 48/24 bitise (sisend/väljund) skaneerimissügavusega suudab seade salvestada kõik värvid täpselt ja selgelt. 'PDF-skaneerimise’ funktsiooni abil saad luua lihtsalt PDF-faile ning ei pea investeerima eraldi PDF-failide loomise tarkvarasse.

Tänu USB 2.0 Hi-Speed liidesele on seadme ja arvuti vaheline andmeside kiire ka kõige suuremate failide siirdamisel.

“Kõik-ühes” toonerikassett
MF3110 töökindlust tõstab Canoni “kõik-ühes” toonerikassett, sest kõik kuluvad osad – tooner, trummel ja puhastussõlm – on koondatud ühte. Pärast kiiret, puhast ja lihtsat kassetivahetuse toimingut on seade jälle nagu uus ning saad printida selgeid ja teravaid lehti.

Toonerisäästurežiim aitab vähendada kulusid, samas väljastades ikka selgeid koopiaid.