NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


LaserBase MF5650

LaserBase MF5650 pakub ühes kompaktses ja stiilses korpuses kõrge kvaliteediga laserprintimise, paljundamise ja värviskaneerimise funktsioone. Lisaks võimaldab seade ka kiiresti ja professionaalselt faksida. See on hõlpsaimaks mooduseks vähendada märgatavalt investeeringukulusid ja säästa ruumi, samas tundes rõõmu mugavusest, mida seadme mitmekülgne jõudlus pakub.

Nüüd saab iga MF5650 ostja kingituseks kaasa fleece'i.

Tippkvaliteediga laserprintimine ja digitaalne paljundamine
Kui vajad laitmatu kvaliteediga, laserprinteriga väljastatud dokumente, vastab LaserBase MF5650 ka su kõrgeimatele nõudmistele. Püsivalt 1200 x 600 dpi (silumisega) lahutusvõime annab alati edumaa konkurentide ees. Lisaks saad sama kvaliteeti nautida ka paljundamisel. Ning kõike seda digitaalpaljundamise funktsioonide eelistega - nagu elektrooniline sortimine, "skaneeri üks kord, prindi mitu korda" ning kahe A4-originaali paljundamine ühele A4-lehele.

Suur väljastuskiirus
Selle LaserBase-mudeli juures ei pea ootama. Dokumendid prinditakse või paljundatakse kiirusega 18 lehekülge minutis. Tänu Canoni SURF-tehnoloogiale ei vaja seade praktiliselt üldse soojenemisaega, vaid on valmis väljastamist kohe alustama.

Ületamatu kvaliteediga värviskaneerimine
LaserBase skaneerib skaneerimisklaasile asetatud värvidokumente või -fotosid lausa suurepärase kvaliteediga. CCD-skanner võimaldab 1200 x 2400 dpi lahutusvõimet ning 48/24-bitine värvisügavus annab maksimaalse detailitäpsuse. PDF-i skaneerimise funktsioon pakub ühe sammuga PDF-failivormingusse skaneerimise võimalust, nii et kasutaja säästab aega ja PDF-failide loomise tarkvarale tehtavaid kulutusi.

Suure jõudlusega laserfaks
LaserBase MF5650 täiendab "kõik-ühes" mitmekülgsust veelgi suure jõudlusega faksifunktsiooniga. Super G3 faksimodem aitab sidekulusid vähendada, saates teateid kiirusega 3 sekundit lehekülje kohta. Keerukamate jooniste või nii fotosid kui teksti sisaldavate dokumentide saatmisel tagab Canoni ainulaadne 256 halltooniga UHQ-tehnoloogia laitmatu viimistluse. Probleemideta faksimiseks on seadmel 256-leheline faksimälu. Paberi või tooneri otsalõppemise korral salvestatakse kõik vastuvõetud faksiteated mällu. Lisaks saab ka väljasaadetavad faksiteated kõigepealt mällu salvestada.

LaserBase MF5650 on töökiiruse ja aja kokkuhoiu nimel varustatud ühe korraga suuremate originaalide paljundamist või faksimist võimaldava automaatse originaalisööturiga. Sööturi 250-leheline maht võimaldab katketusteta töötamist, kuna ei ole vajadust pidevalt paberit juurde lisada. Lisaks kiirendab USB 2.0 Hi-Speed liides seadme ja arvuti vahelist andmevahetust, nii et kõrge lahutusvõimega kujutiste skaneerimine toimub rekordiliselt lühikese ajaga.

Kasutajasõbralik
LaserBase on hõlpsasti paigaldatavad ja kasutatavad. Töö alustamiseks on vaja vaid seade toitekaabliga ühendada ning tarkvara installeerida. Ning tänu lihtsale juhtpaneelile on LaserBase kasutamine samaväärselt hõlbus.

Säästlik, puhas ja mugav
Käepärase, toonerit ning kõiki võtmekomponente sisaldava "kõik-ühes" kasseti vahetamisel on LaserBase-seade jälle sama hästi kui uus. Ei mingit muret ega vaeva - lihtsalt jätkuvalt kõrge kvaliteediga tulemused iga korraga. Toonerisäästurežiimis vähenevad kulutused veelgi, samas kui väljaprinditud lehed, faksiteated ja koopiad on jätkuvalt selged.

Vaata ka lasermehe seiklusi