NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


MD150

Megapikslise lahutusvõime, 35x optilise zoomi, kiirstardi funktsiooni ja taskukohase hinnaga digitaalne videokaamera.

• 35x optiline zoom (1000x digitaalne zoom)
• Megapikslise lahutusvõimega CCD sensor
• Täislahutusega laiekraanvideo salvestamine ja 16:9 kuvasuhtega LCD ja elektrooniline pildiotsija
• Kiirstardi funktsioon
• Joystick ja kaugjuhtimispult
• Kompaktne ja kerge
• DIGIC DV protsessor
• LED videovalgusti
• SD ja SDHC mälukaartide tugi

35x optilise zoomiga objektiiv
Olenemata sellest, kas naudid spordiüritust, kontserti või kajastad pereüritust, võimaldab MD150 tänu oma 35x optilisele zoomile sul tegevusele veelgi lähemal olla. Elektrooniline pildistabilisaator korrigeerib käevärina, mis on eriti nähtav siis, kui objektiiv teleasendis suurima suurenduse peal. Kui sul on vaja objekte veelgi lähemale tuua, võid kasutada ka võimsat 1000x digitaalset zoomi.

Megapiksline lahutusvõime ja "päris" laiekraan
Megapikslise lahutusvõimega CCD sensorit ära kasutades võimaldab MD150 sul salvestada kõrge kvaliteediga videot nii 4:3 kui ka 16:9 kuvasuhtega.

Laiekraan LCD ja elektrooniline pildiotsija
Canoni uusimad kaamerad on optimiseeritud salvestama laiekraan videot. Seetõttu on ka kaamera 2,7" LCD ekraan ja 0,35" elektrooniline pildiotsja 16:9 kuvasuhtega.

Kiirstart
Võida teisi kasutades Canoni uut kiirstardi funktsiooni, mis võimaldab ooterežiimist ühe nupuvajutusega salvestama hakata, aga samas ka akut säästa. Kui teistel kulub salvestama hakkamiseks mitmeid-mitmeid sekundeid, siis MD150 on selleks ajaks juba ammu videot salvestamas.

Joystick ja kaugjuhtimispult
Ekraani alaosas paiknev Joystick teeb kättesaadavaks enimkasutatud funktsioonid. Täisautomaatrežiim teeb filmimise lihtsaks ka neile, kes kaamerat esmakordselt käes hoiavad. Kaugjuhtimispult teeb jällegi mugavaks kaamerast video näitamise telekasse või siis kas või enda filmimise.

Kompaktne ja kerge
MD150 kaalub kõigest 380g ja seega on teda mugav reisikotti kaasa võtta.

DIGIC DV fotode ja video jaoks
DIGIC DV protsessor on disainitud spetsiaalselt uutele videokaameratele, ning võimaldab salvestada erksates värvides, kvaliteetset videot. Eraldi video ja fototöötluse rajad tagavad kompromissivaba kvaliteedi olenemata sellest, kas pildistad või filmid.

Filmi ka pimedas
Spetsiaalne valge LED videovalgusti võimaldab sul värvilist pilti salvestada ka siis, kui päike looja läheb.

SDHC mälukaardid video ja fotode jaoks
MD150 toetab nii standardseid SD kui ka uusi SDHC mälukaarte. Mälukaardile on võimalik salvestada fotosid ning mailiga saatmiseks sobivaid videoklippe.