NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


MD160

35x optilise zoomi ja Megapikslise lahutusvõimega MiniDV videokaamera, mis salvestab täislahutusega laiekraan videot. Digisisend võimaldab peale video monteerimist valmisprojekte kassettile salvestada. Canoni kiirstardi funktsioon ja joystick teevad kasutamise mugavaks.

• 35x optilise zoomiga objektiiv (1000x digitaalset zoomi)
• Megapikslise lahutusvõimega CCD sensor täislahutusega 16:9 kuvasuhtega video jaoks
• Laiekraan LCD ja elektrooniline pildiotsija
• Kiirstardi funktsioon
• DV sisend
• Joystick, Täisautomaatne režiim ja kaugjuhtimispult
• Kompaktne ja kerge
• DIGIC DV protsessor
• LED videovalgusti
• SD ja SDHC mälukaartide tugi

Võimas 35x optiline zoom
Olenemata sellest, kas oled parajasti tegevusest kaugel või soovid detailset lähivõtet on sul palju kasu MD160 35x optilisest zoomiga objektiivist. Digitaalne 1000x zoom võimaldab veelgi võimsamat suurendust. Kaamera elektrooniline pildistabilisaator kompenseerib käe värisemise, mis tuleb nähtavale kõige rohkem just suurtel suurendustel.

Täislahutusega laiekraan sensor
MD160 võimaldab salvestada mõjuvat 16:9 kuvasuhte ja täislahutusega videot. Megapiksline CCD võimaldab ülimalt kvaliteetset pilti.

Laiekraan LCD ja elektrooniline pildiotsija
Kasuta mugavalt kaamera 2,7" laiekraan LCD ekraani või 0,35" laiekraan pildiotsijat. Mõlemad on optimiseeritud 16:9 kuvasuhtega video salvestamiseks.

Kiirstart
Võida teisi kasutades Canoni uut kiirstardi funktsiooni, mis võimaldab ooterežiimist ühe nupuvajutusega salvestama hakata, aga samas ka akut säästa. Kui teistel kulub salvestama hakkamiseks mitmeid-mitmeid sekundeid, siis MD160 on selleks ajaks juba ammu videot salvestamas.

DV sisend
DV sisend võimaldab sul töödeldud filme saata arvutist tagasi MiniDV digikassetile. Võimalik on ka kaamerasse salvestamine teisest kaamerast.

Filmimine on tehtud lihtsaks
MD160 on disainitud ühe käega tegutsemiseks, ning seega on lisatud kaamera juhtpaneelile mugav Joystick-kontroller, millega saab mugavalt ligi tähtsamatele funktsioonidele. Lisaks sellel on MD160 kaameraga kaasas ka kaugjuhtimispult.

Kerge ja mugav kaasas kanda
MD160 on mugav käes, ning ta kerge kaal võimaldab teda igale poole kaasa võtta.

Video ja fotod DIGIC DV tehnoloogiaga
DIGIC DV kujutisetöötlusprotsessor võimaldab salvestada erksate värvidega kvaliteetset pilti olenemata sellest, kas salvestad fotosid või videot. Lisaks sellels on võimalik ka video salvestamise ajal teha täislahutusega fotosid mälukaardile.

Salvesta hämaras
Ära lase päikeseloojangul filmimist lõpetada. LED videovalgusti võimaldab sul salvestada värvilist pilti ka pimedas.

Salvesta SDHC ja SD mälukaartidele
Salvesta mälukaardile suurtes kogustes pilte või väiksema lahutusega videoklippe, mida jagada internetis või saata e-mailile. Kaamera ühildub nii suurema mahutavusega SDHC kui tavaliste SD mälukaartidega.