NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


MD205

See lihtsalt kasutatav videokaamera kasutab Canoni 36x edasiarendatud suumi ning DIGIC DV töötlemisjõudlust. Mikrofonisisend võimaldab salvestada parima kvaliteediga heli

• Canoni 36x edasiarendatud suum
• Täislahutusega 16:9 laiekraan
• Salvestamise kiire alustamine kiirstardi funktsiooniga
• Mikrofonisisend
• Joystick-kontroller
• DIGIC DV kujutistetöötlusprotsessor
• LCD-videovalgusti
• Lihtne režiim ja erinevad võtterežiimid

Võimas sissejuhatus koduvideo maailma

Edasiarendatud suum
Lõigake kasu Canoni 36x edasiarendatud suumist Unikaalne Canoni optika ning võimsa DIGIC DV protsessori kombinatsioon võimaldab suurt jõudlust ning võimsamat suurendust. Niimoodi saate salvestada detailselt ka kaugel asuvaid subjekte. Elektrooniline pildistabilisaator aitab elimineerida pildi värisemise ning video näeb alati tasane välja.

Täislahutusega laiekraan salvestamine
Teie koduvideod salvestatakse silmapaistva 16:9 kuvasuhtega, mis sobib taasesitamiseks uusi laiekraaniga televiisoreid kasutades. Kadreerimine on lihtne kasutades 16:9 kuvasuhtega 2,7" vedelkristallekraani või 0,35" elektroonilist pildiotsijat. Kasutage vedelkristallekraani, et näha suuremat pilti või elektroonilist pildiotsijat, et akut säästa.

Kiirstardi funktsioon
Üks nupuvajutus on kõik, mis vaja, et käivitada DC330 ooterežiimist. Kiirstart tagab, et te ei maga kunagi hetke maha.

Kõrge kvaliteediga heli
Lisamikrofoni lisamine on parim viis kvaliteetse heli salvestamiseks. See on kasulik funktsioon, kui filmite keskkonnas, kus taustamüra võib teie filmi segama hakata.

Joystick-kontroller
Vedelkristallekraani juures olev joystick-kontroller teeb ligipääsu kaamera võtmefunktsioonidele lihtsaks. Täpsemad määrangud saate teha kasutades vedelkristallekraanile kuvatavaid menüüsid.

Erksad värvid
Salvestage värve erksalt ja elutruult kasutades ära DIGIC DV suurt töötlemisjõudlust. DIGIC DV on Canoni kujutisetöötlusprotsessor, mis optimeerib värvid iga võtte ajal ning tagab, et need näevad välja elutruud ning erksad.

LCD-videovalgusti
Pöörake MD205 vedelkristallekraan kuvama ettepoole ning kasutage seda kui mugavat videovalgustit. See valgustab subjekte, kui filmite kehvasti valgustatud ruumis.

Teeb filmimise lihtsaks
Kaameral on täisautomaatrežiim, mis võimaldab filmida ka esmakordsetel kasutajatel. Lülitades kaamera täisautomaatrežiimile, saate keskenduda sellele, mida soovite jäädvustada. Edasiarenenud kasutajad võivad aga valida paljude võtterežiimide hulgast sobivaima.