NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


MV800

Canon MV800 digivideokaamera on mõeldud esmakordsele ostjale, kes otsib lihtsust ja kvaliteeti. Kaamera ühendab Canoni kasutajasõbralikkuse kompromissitu kvaliteedi ja optikaga. Võimas 20x optiline zoom, elektrooniline pildistabilisaator, kõrge lahutusvõimega 16:9 laiekraanrežiim, veebikaamera funktsioon ja öörežiim on vaid mõned kaamera märksõnadest.

Lihtne kasutada
MV800 on disainitud, et teha filmimine ja taasesitus võimalikult lihtsaks. Nupud on paigutatud nii, et nende käsitsemine oleks intuitiivne ja lihtne ka ühe käega ning uus “Lihtne”-nupp lülitab kiirelt täisautomaat- ja programmrežiimi vahel. Ergonoomiline ovaalne kuju koos madalate sujuvate servadega nuppudega tõstab kasutusmugavust ning täiendab kaamera stiilset disaini. Filmimise lihtsustamiseks on kaamerale lisatud öörežiimi, LCD-taustavalgustuse ja laiekraanrežiimi nupud ning menüü ülesehitus on lihtne ja intuitiivne.

Kvaliteetoptika
MV800 asfäärilist läätse sisaldav objektiiv annab kõrge kontrastsusega terava pildi. Valgete toonide “ära lõikamise” vältimiseks (erinevuste kadumine erksamate valgete toonide osas), mis sageli esineb näiteks rannas või lumistes kohtades filmides, on kaameral kahekordne hallfilter. Elektrooniline pildistabilisaator (EIS) tagab selge ja stabiilse videopildi, mis on eriti oluline zoomi teleasendis. Tänu sellele pole sujuva video jäädvustamiseks enamuses tingimustes statiivi vaja.

Lai valik režiime
MV800-l on öörežiiminupp, mis võimaldab vajadusel režiimi kiirelt sisse lülitada. Teiste võtterežiimide hulgas on lihtne režiim, automaatrežiim, sportvõtte, portreevõtte, prožektorivalguse, ‘lumi ja liiv’- ja hämaras filmimise režiimid. Kaamera pakub ka laia digitaalefektide valikut: ‘kunst’, ‘seepia’, ‘ühevärviline’, ‘mosaiik’, ‘peegel’, ‘kuup’ ja ‘lained’ ning 9 erinevat pimendusrežiimi. Spetsiaalne nahadetailide režiim pehmendab loomulike ja ilusate tulemuste saavutamiseks naha värvi, et keegi ei peaks kartma videole jäämise pärast.

Emotsionaalsed värvid
MV800 tööd juhib Canoni DIGIC DV protsessor, mis on spetsiaalselt digivideokaamerate jaoks välja töötatud. Protsessoril on video- ja fotomaterjali töötlemiseks erinev algoritm, tagades mõlemal juhul kompromissitu kvaliteedi. DIGIC DV ei anna edasi ainult seda, mida objektiiv “näeb”, vaid värve, toone ja detaile nagu inimene neid tajub ja mäletab – Canoni meeskond kutsub neid emotsionaalseteks värvideks. DIGIC DV ühendab kõik peamised töötlus- ja mälufunktsioonid ühele kiibile, muutes kaamera töö efektiivsemaks, kiiremaks. Samuti aitab see kaasa väiksemale energiakulule ja nii on MV800-l suure mahtvusega aku kasutamisel (lisavarustus) kuni 5-tunnine salvestusaeg.

Tarkvara ja ühilduvus
Kahesuunaline sidetarkvara DV Messenger 2.0 (vabalt allalaetav aadressilt www. canon-europe.com/dvmessenger) ühendab endas Microsoft Windows Messengeri ja Canoni oma võrgulahenduse elemendid. See pakub kahesuunalist sidet ja samas võimaldab heli- ja videofailide (reaalajas või salvestatud) jagamist internetis. Samalaadselt kaamera- ja taasesitusrežiimidele annab kaamera võrgurežiim DV Messenger 2.0 programmile kontrolli kaamera toimingute üle, võimaldades kaugjuhtimisega fotode ja videolõikude salvestamist ning videokonverentside korraldamist internetis. Digikaameratel on IEEE1394 liides, mis toetab kiiret dubleerimist ja paralleeltöötlust.