NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


MV890

22x optilise zoomiga, DIGIC DV kujutisetöötlusprotsessoriga digitaalne videokaamera, mis optimiseeritud salvestama laiekraan 16:9 režiimis. Kasutusmugavus ja taskukohane hind teevad MV890 ideaalseks esmakordsele ostjale.

• Tõeline, suure lahutusvõimega laiekraan-režiim
• laiekraan-LCD ja värviline pildiotsija
• 22x optiline zoom
• DIGIC DV kujutisetöötlusprotsessor
• Lihtne 6-nupuga kaamera juhtimine
• Kompaktne ja kerge
• Sisseehitatud objektiivikate
• Mikrofonisisend

Tõeline laiekraan-režiim
MV890 on optimiseeritud suure lahutusega 16:9 formaadis video salvestamiseks. Kaamera 2,7" vedelkristallekraan ja värviline pildiotsija garanteerivad, et filmimise ajal nähtav pilt on identne salvestatud videoga. Horisondi loodis hoidmise teeb kergeks vedelkristallekraanil asetsev horisontaalmarker - niimoodi saad ka raskeimates oludes võimsad, mõjuvad panoraamvõtted. Tavalise 4:3 režiimi ja laiekraan 16:9 režiimi vahetamiseks piisab ühest nupuvajutusest.

22x optiline zoom
MV890 on võimas 22x optilise zoomi ja elektroonilise pildistabilisaatoriga (EIS) objektiiv. Et saavutada täielik kontroll filmimise üle on zoomi kiirus ka muudetav.

Selged ja tõetruud värvid
MV890 sisaldab endas Canoni uut DIGIC DV kujutisetöötlusprotsessorit, mis tagab värvide tõetruu reproduktsiooni.

Kasutusmugavus
Kaamera kasutamist on tunduvalt lihtsustatud, MV900 juhtimine käib kõigest 6 nupu ja joysticki abil. Algajatele on olemas ka täisautomaatne režiim, kus filmija tööks jääb ainult REC nuppu vajutada.

Kompaktne ja kerge
Uus disain, millega on parandatud nii kaamera tasakaalu kui ka kasutusmugavust on vähendanud MV890 kaalu 380g-ni. Kaamera ise on pilkupüüdvat metalliksinist värvi.

Mugav sisseehitatud objektiivikate
Objektiivi kate käib eest ära nupuvajutusega ja samamoodi läheb ta ka objektiivi ette tagasi ise samal ajal püsides kindlalt kaamera korpuses. Nüüd ei pea enam kunagi muretsema, et objektiivikate võiks kaduda või lihtsalt koju jääda.

Mikrofonisisend
Välise mikrofoni lisamise võimalus teeb kergeks kogu peoatmosfääri salvestamise ja näiteks filmitavale ise peale rääkimise ja kas või kvaliteetse heliga intervjuude salvestamise peolistega.