NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


MVX1S

Canon MVX1S on maailma kompaktseim ja kergeim 2 megapiksline videokaamera tuues kasutajani kergesti kasutatava, suure jõudluse ja stiilse läikiva korpusega kaamera.

Stiili ja mugavuse harmoonia
MVX1S on disainitud veetlema neid, kes hindavad esiletõusvat stiili kombineerituna kasutuslihtsuse ja täisautomaatse foto ja videosalvestusega. MVX1Sil on ühe-puute mehhanism, mis vabastab vedelkristallekraani sujuva kontrollitud liigutusega ja sisseehitatud objektiivikate, mis peitub nutikalt kaamera keresse.

Väljapaistev pildikvaliteet
Nagu on sobilik maailmas 70 aastat juhtivale fotovarustuse tootjale on MVX1S perfektsuse saavutamiseks arendatud piinliku täpsusega üheks tehnoloogiliselt arenenumaks kaameraks maailmas. Canoni läätsed minimeerivad pildi kromaatilisi abberatsioone või "purple fringing" häireid, et kasutaja saaks nautida moonutustevabat pildi maksmata kalli professionaalse varustuse eest. MVX1Sil on originaalne Canoni optika 10x zoomi, RGB primaarvärvide filtriga ning Canoni eksklusiivne DIGIC DV pilditöötlusprotsessor.

Imetabased kaamerafunktsioonid
MVX1Si iseloomustab lai valik kaamerafunktsioone. Tavakasutajad hindavad 9-punkti AiAF autofookust, mis võimaldab kiiret fokuseerimist ka siis, kui objekt ei paikne kaadri keskmes. Valikuketas teeb mugavaks erinevate võtterežiimide valiku ja erinevad spetsiaalrežiimid lubavad muretut filmimist või pildistamist erinevates tingimustes.

16:9 kõrglahutusega laiekraanreziim
MVX1Sis kasutatav kõrglahutusega CCD sensor võimaldab salvestada parima kvaliteediga tõelist 16:9 laiekraanvideot. 16:9 formaadis filmitu laseb kasutada koduseid laiekraanteleviisoreid
maksimaalselt ja muuta koduse elutoa kinosaaliks.

Särav ja stiilne
MVX1S tutvustab oma minimalistliku elegantsiga täiesti uut taset. Ilma stiilset joont rikkuvate väljaulatuvate osadeta mahub MVX1S mõnusalt kätte tehes filmimise mugavaks ja meeldivaks kogemuseks.

Vedelkristallekraan ja otseprintimine
Ere 2,5" peegeldumisvastase kattega vedelkristallekraan kuvab pildi värve tõeselt lubades seega kasutajatel filmida või pildistada ilma muredeta. Ekraani servas paikneb ka tagavalgustuse klahv, millele vajutades saab kiirelt ekraani heledust muuta. Oteprintimise teeb mugavaks samuti ekraani servas paiknev printimis/jagamisklahv, mille abil saab kasutaja ühe vajutusega pilte kas printida või laadida arvutisse taasmängides näiteks slaidiesitust kaameras.

Ühenduvus ja lisad
MVX1Sil on USB2.0 ühenduvus kiireks andmesideks. PictBridge liides lubab kaamerast otseprintimist kõikidesse ühilduvatesse printeritesse.Kaasatuleva tarkvara hulgas on PhotoStitch võrratute panoraamide loomiseks ning videomonteerimistarkvara sobib nii Windows kui ka Mac operatsioonisüsteemi kasutavate arvutitega. Saadaval on ka lai valik lisavarustust nagu näiteks telekonverter- või lainurkkonverterläätsed.