NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
MVX200

MVX200

MVX200 on kvaliteetse pildi ning võimsa zoomiga digivideokaamera, mis on samas väga kompaktne (eelmise seeria mudelitest 40% väiksem), kerge ja stiilse, pilkupüüdva disainiga. Kaamera ergonoomiline disain ning ümmarguse kujuga käepide võimaldab teda ka pikemate filmilõikude salvestamisel mugavalt käes hoida ja kõik juhtklahvid on otse sõrmeulatuses.

• 14x optiline zoom
• 1/4.5" 1.33 megapikseliga CCD
• DIGIC DV protsessor
• Kõrge lahutusvõimega 16:9 laiekraanirežiimi
• Pildistabilisaator
• Öövõtterežiim ja LED-valgusti
• Motion JPEG salvestamise võimalus
• Digitaalse fotoaparaadi funktsioon
• Direct Print ja PictBridge ühilduv

Taba ka peened detailid
Kvaliteetse video ja fotode salvestamise eest kannab hoolt kõrge lahutusvõimega CCD-sensor ning kasutaja saab valida tavalise ja kõrglahutusega 16:9 laiekraanirežiimi vahel. Videolindile salvestamiseks kasutab kaamera 850000 efektiivset pikslit ning mälukaardile salvestamiseks koguni 1,23 megapikslit. Nii võid olla kindel, et saad videolõikude kui ka fotode salvestamisel alati soovitud tulemused, mida on rõõm perekonnaliikmetele ja sõpradele näidata.
MVX200'l on võimas kuni 14X optiline ja kuni 280X kombineeritud zoom. Et pilt oleks selge ja terav kogu kaadri ulatuses, on kaamera varustatud asfäärilise optikaga, Super Spectra vääristusega lääts takistab aga varikujutiste ja heledate laikude teket, mis esineb sageli näiteks küünalde või muude valgusallikate filmimisel. MVX200 kaameras kasutatav pildi-stabilisatsioonitehnoloogia vähendab kaamera värinat, kõrvaldades piltidelt hägususe ja tagades selged ja teravad tulemused.

Loov ja mugav filmimine
Juhuks, kui võtteobjekt ei asu kaadri keskel, on kaameral kolm iseteravustamispunkti. Nii saad luua loomingulisi kompositsioone ka kaadri servades asuvate võtteobjektidega. 2,5" vedelkristallekraan ja värviline pildinäidik hõlbustavad menüüs navigeerimist ning pakuvad erksat ja selget ülevaadet salvestustest. Erinevate võttetingimuste jaoks on kaameral 8 abistavat filmimisrežiimi, näiteks täisautomaatvõte, sportvõte, portreevõte, hämaras filmimise ning öövõtte režiimid. Tänu erksale LED-valgustile ning spetsiaalsetele öövõtte režiimidele ei jää MVX200 ka täielikus pimeduses hätta. Inimeste filmimisel annab väga ilusad ja loomulikud tulemused spetsiaalne nahadetaile pehmendav režiim. Video meeleolu tõstmiseks on kaameral ka lai valik digitaalefekte, näiteks seepia-värv, must-valge, mosaiik, lainetus ning 9 erinevat pimendusrežiimi.

Fotoaparaadi võib koju jätta
Kaameraga saab teha ilusaid kõrge lahutusvõimega (SXGA) digifotosid. MVX200 varustatud Canoni DIGIC DV protsessoriga, mis arvestab piltide ja video töötlemise eripäradega ning annab mõlemal juhul kompromissitu kvaliteedi. Samuti garanteerib DIGIC DV, et salvestuse värvid jäävad täpselt samad, mis läbi pildinäidiku näha. See annab laiema toonide valiku ning täpsemate detailidega värvide töötluse kui enamikel sama klassi kaameratel. Kaamera on varustatud ka mehaanilise katikuga, mis kõrvaldab tavaliselt videokaameratega pildistamisel kaasneva ähmasuse. Pildistamine on võimalik ka samaaegselt video salvestamisega (video kantakse kassetilindile, fotod mälukaardile) ning koos fotodega salvestatakse kaameramäärangute info, et tagada hiljem printimisel parimad väljastustulemused (Exif-tehnoloogia). Kaameraga on võimalik teha ka panoraampilte - spetsiaalse režiimiga salvestatud lisainfo aitab külgnevad kaadrid hiljem arvutis automaatselt ühendada. Automaatse säri kahvliga saad teha võtte ilma, et peaksid säri pärast muret tundma, kuna kaamera teeb kiiresti järjest kolm pilti. Üks neist jäädvustatakse soovitatud määranguga, teine kergelt alasäritatult ja kolmas ülesäritatult. Seejärel saab kasutaja neist sobivaima välja valida.

Lai ja sujuv ühilduvus
Arvuti või printeriga ühendamiseks on kaameral nii DV- kui USB-liides.
Salvestuste printimise ning arvutisse laadimise lihtsustamiseks on kaameral Canoni prindi/jaga-nupp. Kaamera tunneb automaatselt, kas ta on ühendatud arvuti või printeriga, ning lülitub vastavalt sellele kas failide siirdamise või otseprintimise režiimile . Ekraanile ilmub menüü, kust kasutaja saab soovitud pildid/videod välja valida ning seejärel tuleb printimise või siirdamise alustamiseks vaid korraks nupule vajutada.

Jaga elamusi sõpradega
Kaamera komplektis olev Canoni DV Messenger 2.0 tarkvara on hea võimalus sõpradega suhtlemiseks või videokonverentsi pidamiseks. Selle abil saab MVX200 veebikaamerana kasutada ning kontrollida mitmeid toiminguid, näiteks kaugjuhtimisega zoomimine, pildistamine või video salvestamine. Samuti võid pidada sõbraga kahesuunalist videokonverentsi ning saata tema arvutisse faile oma mälukaardilt või MiniDV-kassetilt.
Video ning piltide jagamiseks internetis või e-postiga on üks lihtsamaid võimalusi Motion-JPEG formaat. Kaamera võimaldab filmi sellel kujul otse mälukaardile salvestada või olemasolev materjal sellesse formaati viia. Sõltuvalt mälukaardi mahust saab salvestada kuni 60 minutit videot (QVGA- või QQVGA-formaadis).