NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


MVX300

Silmapaistev ja stiilne MVX300 sisaldab endas 1,33 Megapikslise lahutusvõimega CCD sensorit, 18x optilist zoomi, fotorežiimi ja palju erinevaid kasutamist kergendavaid funktsioone.

• 1/4,5" suurune 1,3 Megapikslise lahutusvõimega CCD
• 18x optiline zoom
• Suure lahutusvõimega 16:9 režiim
• DIGIC DV protsessor
• Pildistabilisaator
• SXGA lahutusvõimega fotod
• 2,5" eriti ere vedelkristallekraan
• PictBridge ühilduvus ja Prindi/Jaga klahv

Ahvatlev
Suurepärase välimuse ja suure jõudlusega MVX300ga filmimist hakkad sa armastama. Klantsi ja stiilse korpusega kaamera on loodud filmimiseks, tema hoidmine on mugav ja ei väsita kätt. Kõik vajalikud nupud on su käeulatuses - kõik tähtsamad funktsioonid on su käeulatuses ja neile ligipääs on kiire.

Väike aga tark
MVX300 on ülikompaktne, suure funktsionaalsusega digitaalne videokaamera. 2,5" vedelkristallekraan on võimsa taustvalgustusega ja seega on videopilt nähtav ka päikesevalguses. "Easy" nuppu vajutades muutub kaamera täisautomaatseks ja seab nii säri kui ka kõik muud seaded ise - ideaalne olukordadeks, kui on vaja väga kiiresti reageerida. Kui filmid pimedas, siis tunned kindlasti rõõmu kaamera öörežiimist.

Salvestab ka pisimad detailid
Uus, edasiarendatud elektroonika parandab tunduvalt pildikvaliteeti igas olukorras filmides. 1,33 Megapikslise lahutusvõimega CCD sensor võimaldab filmida üliteravat pilti ja jäädvustada ka stseeni pisimad detailid. Canoni unikaalne DIGIC DV kujutisetöötlusprotsessor tagab autentsed värvid ja kaamera kiire töö. MVX300 elektrooniline pildistabilisaator (EIS) ennetab käevärina ja võimaldab ka sissezoomides värinavabasid kaadreid saada.

Parim optika
Canoni 60 aastat kogemust optikavallas tagab, et videoklipid ja fotod oleksid selged ning minimaalse müraga. 18x optilise zoomiga objektiiv sisaldab endas asfäärilist läätse, mis garanteerib teravuse ja kõrge kontrasti kogu kaadri ulatuses. Super Spectra vääristus hoiab ära peegeldused ja varjud.

Erinevad töörežiimid
MVX300 erinevad töörežiimid kergendavad kaamera kasutamist erinevates tihemini aset leidvates olukordades. Öörežiim võimaldab filmida ka peaaegu täielikus pimeduses. Laiekraan 16:9 režiim võimaldab filmida kvaliteetset suure lahutusega pilti, mida on hea vaadata ka laiekraan-televiisoritest.

Fotorežiim
MVX300 sisaldab endas ka võimsat fotokaamerat. Täislahutusega fotosid on võimalik teha ka filmimise ajal. Mehaaniline katik võimaldab salvestada paremat pilti kui enamik videokaameraid. Võimalik on ka sarivõte 3 või 5 kaadrit sekundis.

Sharing
JPEGs and Motion JPEGs are stored direct onto the SD or MMC memory card, for easy upload to PC via USB. Printing stills couldn't be simpler. There's no need for a PC, just connect to any PictBridge compliant printer, select the image and within seconds you'll have a quality print.

Jagamine
JPEG ja MJPEG failid salvestatakse otse SecureDigital või MultiMediaCard mälukaardile ja seega on neid ülimalt lihtne arvutisse laadida. Arvutist võib nad kerge vaevaga näiteks sõpradele saata või siis koduleheküljele üles panna. Ka fotode printimine on selle kaameraga lihtne. Lihtsalt ühenda kaamera PictBridge ühilduva printeriga, vali prinditavad fotod ja trüki nad välja ilma arvutit kasutamata.