NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
NP 6512

NP 6512

-Sobib hästi väikeettevõtte põhimasinaks, võimaldades kujutist suurendada-vähendada, muuta tumedusastet, sööta paberit masinasse kassetist ja kopeerida erimaterjalidele. Ettevõttele, kus tehakse kuni 7000 koopiat kuus.

Canoni uus toonerisäästurežiim võimaldab teha teravaid ja puhtaid koopiaid säästes samaaegselt toonerit. Tänu SURF-tehnoloogiale ja voolu automaatsele väljalülimisele puudub soojenemisaeg ning vajadus masina juures oodata. Selle loodussõbraliku paljundusmasinaga säästad nii aega kui ka raha.
Paberit söödetakse mugavast 250-lehelisest eestlaetavast kassetist, mis mahub paljundusmasina alla, säästes nii lauaruumi. Paksema paberi ja väiksemate formaatide (kuni visiitkaardini) ning ka grafoprojektori kile jaoks on mugav pakiviisilise käsisöödu alus.
Vali kerge vaevaga koopiamastaabid
Koopiamastaabid 70-141% võimaldavad koopiaid suurendada ja vähendada 1%-lise sammuga, täpselt nii kuidas vaja, standardsete formaatide jaoks on fikseeritud koopiamastaabid. NP 6512 on kompaktne ja töökindel väikekontori paljundusmasin, mille eelisteks on lihtsus käsitsemisel ja hooldamisel.