NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
NP 7161

NP 7161

+Uus, mitmekülgne Canon NP7161 on hoolikalt kavandatud selleks, et kõik paljundustööd kulgeksid võimalikult väikese vaevaga.
Kompaktne ja voolujoonelise uue disainiga ning suure jõudlusega seade tuleb toime ka suuremahuliste ülesannetega kiiresti ning hõlpsasti. Ühe klahvi funktsioonid muudavad ka keerulised paljundamise, koopiamastaapide muutmise ja lehekülgede eraldamise toimingud lihtsamast lihtsamaks.
Lihtsus ja mitmekülgsus ongi need omadused, mis muudavad selle kompaktse seadme tõeliselt mõistlikuks paljunduslahenduseks.

Ühe klahvi funktsioon tähendab, et kõrvutiolevate originaalilehekülgede eraldamine on lihtne ning pooltoonides fotod jäävad koopiale alati selgelt ja ilusalt. Tänu Canoni fikseeritud koopiamastaapidele on ka suurte kujutiste mahutamine ühele koopialehele imelihtne.

Tänu eestlaetavale kassettsüsteemile (mahtu saab suurendada 1050 leheni) on ka paberi lisamine lihtne. Paberiformaadi näidik võimaldab kasutajal ühe pilguga selgeks teha, milline paberiformaat on kasutusel.

Paljunduskiirus 16 koopiat minutis ja ühe klahviga 999 koopia valmistamise funktsioon panevad aja sinu kasuks töötama, samas säästab automaatse väljalülitamise funktsioon energiat, kui seadet parajasti ei kasutata.

NP7161 on varustatud mitmesuguste lisadega, mis pakuvad seda "midagi enamat". Kahe originaali kujutised vähendatakse automaatselt ühele koopialehele, kui seade on ühendatud automaatse originaalisööturiga G1. Kui lisada veel seadmele kassettsöödumoodul C1, saad automaatselt valida oma vajadustele sobivaima paberiformaadi. Ning 10 riiuliga klammerdav sorter L1 muudab koopiate sortimise ja klammerdamise palju mugavamaks. Ning 10 riiuliga klammerdav sorter L1 muudab koopiate sortimise ja klammerdamise palju mugavamaks.