NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


P-150M (Mac)

Ülikompaktne ja kaasaskantav P-150M on oma klassi kõige kiirem A4 kahepoolne skanner. P-150M on ideaalne kasutamiseks kontoris kui ka reisil olles.

• Kiire 15lk/min skannimine
• Ülikompaktne ja mobiilne
• "Ühenda ja skanni" kasutus tänu nutikale tarkvarale
• USB-toide
• 20-leheline automaatne originaalisöötur
• 600dpi'ne kujutistöötlussensor


Kõige kompaktsem ja mobiilsem A4 kahepoolne skanner
Kergekaalulise kere ja ülikompaktse ehitusega P-150M on ideaalne nii kodu- kui ka väikekontoritesse, kus ruum on piiratud ning mobiilne skannimislahendus on vajalik.

Tõeline tootlikuse tõstja
P-150M hoiab aega kokku ning suurendab tootlikust oma kiire 15lk/min kahepoolse skannimise ning 20-lehelise originaalisöötjaga. Tänu P-150M kergele kaalule, on see ideaalne lahendus dokumentide skannimiseks kontorist väljas viibivatele töötajatele.

Ideaalne seade väike- või kodukontorisse
P-150M väike ökoloogiline jalajälg ning stiilne disain tähendab, et see sobib ideaalselt nii koju kui ka väikekontorisse. Lihtsasti kasutatava Canon CaptureOnTouch tarkvara abil saab seadme kasutamisega igaüks hakkama.

Ideaalne mobiilsetele juhtidele
Üksi teine skanner ei mahu nii ilusti kohvrisse või sülearvuti kotti kui P-150M ning tänu USB-toitele ei vaja seade toiteadapterit. Ühendage P-150M sülearvutiga ning olete valmis skannima. Sisseehitatud CaptureOnTouch Lite tarkvara abil saate skannida teiste inimeste arvutitest lisadraivereid või uusi programme installimata.

Täiustatud ja intuitiivne kujutistöötlussensor
Täpne 600dpi'ne sensor tagab silmapaistva pildikvaliteedi ning rikkalik valik skannimisfunktsioone nagu Automaatne lehe mõõtmete tuvastamine, kiivsa kujutise korrigeerimine, Automaatne värvituvastus jm tagavad suurepärase kvaliteedi ja seadme efektiivsuse.

CaptureOnTouch tarkvara
Canoni CaptureOnTouch tarkvara abil on skannimine mugav ja lihtne ning tüüpiliste toimingute nagu e-mailile või töölauale skannimiseks on olemas kiirklahvid.

Muretu ühilduvus
P-150M ühildub enamiku kujutistöötlustarkvaraga tänu kaasas olevale TWAIN ja ISIS draiveritele.

Lihtne arhiveerimine
Canoni CaptureOnTouch tarkvara ja integreeritud programmide nagu BizCard Readeri abil saavad kasutajad skannida ja importida nimekaarte otse oma kontaktinimistusse. PaperPort'i abil on elektrooniliste dokumentide haldamine ja arhiveerimine väga lihtne.

Keskkonnasõbralik
USB-toite ja madala 5W tarbitava võimsusega on P-150M valik keskkonnasõbralikule inimesele. P-150M vastab muretult ENERGY STAR sertifikaadi nõudmisetele.

Hea välimusega moderne disain
P-150M poleeritud mustjas-siidine viimistlus teeb sellest väga hea välimusega investeeringu.