NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


P-208

Kompaktne ja stiilne P-208 mobiilne skanner võimaldab imelihtsat skaneerimist nii kodus, kontoris kui ka reisil olles. 10 -lehelise automaatse dokumendisöötjaga ja kiire kahepoolse skaneerimisega.

Kiire ja mobiilne dokumendiskanner koju, kontorisse või reisile.

• Väga kompaktne, kerge ja mitmekülgne
• Produktiivne 16ipm kahepoolne skaneerimine koos 10-lehelise originaalsööturiga
• Toetab reljeefse kaardi ja foto skaneerimist
• Mugav, lihtne ja operatiivne skannimine
• Ühildub Mac-i ja Windows-ga
• Juhtmevaba Wifi liides WU10

Väga produktiivne mobiilne skannimine
Väike ja efektiivne P-208 kahepoolne skanner kiirusega kuni 16 kujutist minutis. Integreeritud 10-leheline automaatne dokumendisöötur võimaldab skaneerida suurepäraselt paki lepinguid ja dokumente. Kerge reisile kaasa võtta, kuna P-208 skanner on veidi suurem kui tavaline joonlaud ja kaalub kõigest 600g. Toiteallikas otse USB-st.

Ülikompaktne ruumi säästmiseks ja kaasaskandmiseks
Stiilne, kompaktne ja väga kerge P-208 sobib hästi kontorisse. Skanneri ("AutoStart") kasutamine on imelihtne: ühendage see lihtsalt mõne PC või Maciga. Canoni ainulaadne tarkvara CaptureOnTouch Lite on kohe kasutusvalmis vajamata draivereid või tarkvara.

Erinevate dokumentide skannimine
P-208 saab skannida erinevate andmekandjatele, alates A4 ebakorrapärase suurusega dokumendist, nagu näiteks reljeefne kaart, nii et see on kasulik seade paljuliikuvale inimesele. Kodus arveid või vanu häid pilte skannides, saab kasutada spetsiaalset funktsiooni, mis reprodutseerib piltide ilmet võimalikult lähedaseks algupärasele.

Lihtsalt kasutatav pilditöötlus
P-208 võilmaluste hulka kuulub pilditöötlusfunktsiooni sisaldav automaatne värvituvastus ja automaatne tekstisuuna tuvastus pakudes kvaliteetset pilti ja sääststes aega. Mugav ja lihtne skannimine kasutab Full Auto režiimi funktsiooni.

Juhtmevaba skaneerimine
P-208 skanner, Wifi liides WU10 ja toiteplokiga saab skannida kus iganes vaja.

CaptureOnTouch Mobile
P-208 ühendades Wifi liides WU10-ga saab skannida otse iPhone ® -, iPad ® - või Android-seadmetele Canoni CaptureOnTouch Mobile rakendusega. Kahepoolne dokumendi skannimine ja palju funktsioone. Pilditöötlus tööriistad: automaatne dokumendi suuruse tuvastamine, automaatne tekstisuuna tuvastus ja tühja lehe eemaldamine, tagades iga kord kvaliteetse tulemuse. Tasuta rakendused on saadaval nii iOS ja Android-le.