NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


P-215

Stiilne P-215 võimaldab imelihtsat skaneerimist nii kodus, kontoris kui ka reisil olles. See on kiireim portatiivne skanner, mille kahepoolne skaneerimiskiirus on kuni 30 kujutist minutis.

• USB-ühendusega kiire skaneerimine, kuni 30 ipm
• Pakkskannimine 20-lehelise automaatse dokumendisööturi abil
• Ülikompaktne ruumi säästmiseks ja kaasaskandmiseks
• Toetab ID- ja reljeeftrükis kaartide skaneerimist
• Skaneerib Google Docsi ja Evernote'i
• Erakordne pildikvaliteet
• Võimas tarkvara toetab Maci ja PC-d

Kiire ja mobiilne dokumendiskanner koju, kontorisse või reisile.

Kõige produktiivsem USB-skanner
Seade imageFORMULA P-215 on oma klassi kõige produktiivsem skanner. Kahepoolse skaneerimise kiirus on kuni 30 kujutist minutis ning valdkonna parim 20-leheküljeline automaatne dokumendisöötur võimaldab skaneerida tõhusalt nii kodus, kontoris kui ka reisil olles. Täiskiiruse saavutamiseks piisab vaid ühest USB 3.0 liidesega USB-kaablist.

Ülikompaktne ruumi säästmiseks ja kaasaskandmiseks
Stiilse hõbedase ja musta disainiga ülikerge ja kompaktne P-215 sobib hästi kontorisse. Seadme väiksed mõõtmed võimaldavad skannerit mugavalt väikestele laudadele sobitada. Skanneri kasutamine on imelihtne: ühendage see lihtsalt mõne PC või Maciga. Canoni ainulaadne tarkvara CaptureOnTouch Lite on kohe kasutusvalmis – pole vaja mingeid draivereid ega rakendustarkvara laadida.

Spetsiaalne ID-kaardi skanner
Kuna kaartide skaneerimine on muutumas üha olulisemaks, on seadmel P-215 olemas spetsiaalne kaardiskaneerimispesa. Keerukas sööturmehhanism tagab ID- ja reljeeftrükis kaartide kiire skaneerimise.

Täiustatud pilditöötlus
Täiustatud tehnoloogia võimaldab ülitäpset skaneerimist eraldusvõimega kuni 600 dpi. Lai valik pilditöötlusfunktsioone, nt automaatne värvituvastus ja automaatne tekstisuuna tuvastus võimaldavad saavutada head skaneerimiskvaliteeti, mis sobib hästi otsivõimalusega PDF-ide loomiseks.

Skaneerimine otse „pilve”
Kasutajatel on võimalik skaneerida otse erinevatesse pilveteenustesse, sh Evernote'i, GoogleDocs™-i ja SharePointi. See võimaldab infot kiiresti „pilve” üles laadida, et seda oleks võimalik igalt poolt ja igal ajal kätte saada.

Võimas tarkvarapakett
P-215 kasutab nii ISISe kui ka TWAINi draivereid, mis võimaldavad seadet hõlpsalt teie tavalise pildirakendusega integreerida, ning sellega on kaasas täispakett tarkvararakendusi, mis aitavad kasutajatel tõhusamalt töötada. Canoni tarkvara CaptureOnTouch intuitiivne kasutajaliides teeb skaneerimise lihtsaks. Seadmel on täisautomaatne režiim, mis rakendab automaatselt kõige paremad sätted. PageManager (Mac) ja PaperPort (Windows) võimaldavad tõhusalt faile hallata ja formaate teisendada. Visiitkaartide skaneerimine pole kunagi olnud lihtsam kui BizCardi rakendusega!


Tarkvaraarendajate komplektid
Skannerisse integreeritud CaptureOnTouch ja CaptureOnTouch Lite võimaldavad arendajatel seadet P-215 sujuvalt kohandatud tarkvararakendustesse kaasata ning kolmandate osapoolte rakendustega ühendada.